Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους
Gossip Cam

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους

Λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους, ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη καλωσόρισαν το δεύτερο μωρό του, ένα υγιέστατο κοριτσάκι με τους δυο γονείς να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (22-12) η όμορφη μανούλα, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο με την ίδια να κρατά αγκαλιά την κορούλα της την στιγμή του θηλασμού.

«Ένα τόσο μεγάλο θαύμα σε ένα τόσο μικρό κορίτσι, θα είσαι πάντα τυλιγμένη με λιακάδα, υγεία, αγάπη και λάμψη στη ζωή σου» έγραψε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

«Καλωσόρισες σε αυτό τον κόσμο. Καλωσόρισες στην οικογένειά μας, θησαυρέ μου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα περιγράψουν το συναίσθημα του να σε κρατάω για πρώτη φορά στα χέρια μου», έγραψε ο πατέρας Κώστας Σόμμερ και έτσι ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο.

Το ζευγάρι που έχει ακόμη έναν γιο, τον ενός έτους Ιάσονα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο πριν λίγη ώρα και έχουν οργανώσει ήδη τη νέα τους καθημερινότητα. Μάλιστα, πλέον ως τετραμελής οικογένεια θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery τόσο ο Κώστας Σόμμερ όσο και η Βαλεντίνη Παπαδάκη ήταν τρισευτυχισμένοι και χαμογελούσαν όλη την ώρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved