Η... εξόρμηση των celebrities στα μαγαζιά για τα τελευταία Πρωτοχρονιάτικα ψώνια!
Gossip Cam

Η... εξόρμηση των celebrities στα μαγαζιά για τα τελευταία Πρωτοχρονιάτικα ψώνια!

Λίγες μέρες μας έμειναν για την αλλαγή του χρόνου και όλοι μας έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

Πέρα από το τι θα μαγειρέψουμε, εμείς οι γυναίκες έχουμε στο μυαλό μας και το τι θα βάλουμε, συνεπώς σπεύδουμε στα μαγαζιά για να βρούμε το outfit που θα απογειώσει το στυλ μας.

Αυτό έκαναν και οι celebs, οι οποίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας για τα τελευταία Πρωτοχρονιάτικα ψώνια.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv στάθηκε για ακόμα μία φορά τυχερός και απαθανάτισε πολλούς celebrities που μπλέχτηκαν με τον υπόλοιπο κόσμο προκειμένου να κάνουν τα ψώνια και τις βόλτες τους.

Είδαμε την Ήβη Αδάμου με υπέροχο outfit και ένα μωβ παλτό που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, να κάνει τη βόλτα της σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα Βόρεια Προάστια.

Από την άλλη, η Ελένη Χαζτίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ξέκλεψαν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις κι έτσι πήραν την κόρη τους και έσπευσαν να ρίξει μία ματιά στα μαγαζιά στους δρόμους της Αθήνας

Η Λένα Παπαληγούρα με πιο casual διάθεση και παρέα με την Ζωή Ράπτη έκανε τη βόλτα της και στους ίδιους δρόμους είδαμε μετά από καιρό και την Γιάννα Τερζή, κόρη του Πασχάλη Τερζή.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε και εκείνος τη βόλτα του στο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Δώρα, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα εθεάθη να κάνει τον περίπατό της, μαζί με τις κόρες της και όλες μαζί πόζαραν χαμογελαστές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved