Για ψώνια της τελευταίας στιγμής πριν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς οι celebrities!
Gossip Cam

Για ψώνια της τελευταίας στιγμής πριν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς οι celebrities!

Μόλις λίγες ώρες έμειναν πριν αποχαιρετήσουμε το 2022 και υποδεχτούμε το... σωτήριο (ελπίζουμε) 2023 και οι celebrities συνεχίζουν να βρίσκονται στους δρόμους και τα μαγαζιά για τα τελευταία ψώνια πριν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Άλλωστε, είναι όνειρο να περπατάς στους δρόμους της Αθήνας ή σε γνωστά εμπορικά κέντρα της πρωτεύουσας που είναι σε κάθε γωνιά τους στολισμένα και σε βάζουν κατευθείαν στο γιορτινό mood των ημερών.

Όμως, οι υποχρεώσεις τρέχουν και έτσι πολλοί από εμάς, όπως και πολλοί celebrities χρειάστηκε να βρεθούν, έστω και την τελευταία στιγμή, στα εμπορικά καταστήματα για ψώνια. Μικροδωράκια ή κάτι που θα ολοκλήρωνε το λαμπερό λουκ του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv για ακόμα μία φορά στάθηκε τυχερός και απαθανάτισε πολλούς καλλιτέχνες ή τηλεοπτικές περσόνες στους δρόμους να απολαμβάνουν τα ψώνια τους, λίγο πριν την εκπνοή του 2022...

Τρέχα Δανάη, τρέχα!

Η Δανάη Μπάρκα φέτος μας χάρισε πολύ όμορφες και κεφάτες στιγμές τηλεοπτικά, ειδικά στην τελευταία της εκπνοή για το 2022.

Είπε λοιπόν και εκείνη να κάνει τα ψώνια της σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων έχοντας μαζί της μία καλή φίλη της. Κρατώντας καφέ στο χέρι και ντυμένη casual η Δανάη έδειξε να απολαμβάνει το shopping therapy έστω και αν όσα ψώνιζε δεν ήταν για εκείνη, αλλά δώρα για αγαπημένα της πρόσωπα. Είναι άλλωστε τόσο γενναιόδωρος άνθρωπος...

Υβόννη Μπόσνιακ: Μαμά εν δράσει

Μπορεί η Υβόννη Μπόσνιακ να είναι μία πολύ τρυφερή και αφοσιωμένη μαμά για την κόρη της Ελένη που έχει αποκτήσει με τον Αντώνη Ρέμο, όμως ως μία από τις ωραιότερες γυναίκες του χώρου της μόδας και της σόουμπιζ που σέβεται τον εαυτό της, δεν θα μπορούσε να μείνει και μακριά από τα εμπορικά καταστήματα όπου γνώριζε καλά ότι θα έβρισκε τόσο όμορφα δώρα για τα αγαπημένα της πρόσωπα όσο και ρούχα ή αξεσουάρ για το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Την εντοπίσαμε στο κέντρο της Αθήνας να βλέπει βιτρίνες προκειμένου να καταλήξει σε όσα ήθελε να ψωνίσει για τις γιορτινές μέρες.

Κατερίνα μόνη... ψάχνει!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε και εκείνη τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας το οποίο και λατρεύει, παρ' όλο που έχει λατρεία και για την πατρίδα της, την Κρήτη.

Η όμορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια, με κάζουαλ ντύσιμο και βαμμένη, έκανε τον περίπατό της σε αγαπημένα της σημεία στο κέντρο προκειμένου να κάνει τα ψώνια της. Έδειχνε σκεπτική, χάζευε τις βιτρίνες και ήταν ιδιαίτερα επιλεκτική στις αγορές της.

Έλλη Κοκκίνου: Χαμόγελο των αστέρων

Η Έλλη Κοκκίνου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Μακριά από παγιέτες, εντυπωσιακές τουαλέτες και ψηλοτάκουνα, η τραγουδίστρια είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας αν κρίνουμε από το outfit με την οποία την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός σε κάποια από τα τελευταία της ψώνια πριν την Πρωτοχρονιά. Η Έλλη, νιώθοντας χαρούμενη, μιλώντας κατά διαστήματα στο τηλέφωνο, απόλαυσε τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας κοντά στο Σύνταγμα, έκανε τα ψώνια της και επέστρεψε στο σπίτι.

Νίκη Κάρτσωνα: Shopping therapy οικογενειακώς!

Καιρό είχαμε να δούμε τη Νίκη Κάρτσωνα σε δημόσια εμφάνιση με τους δύο άντρες της ζωής της, τον σύζυγό της Νίκο Χατζή και τον γιο της στους οποίους έχει αφοσιωθεί από τότε που δημιούργησε οικογένεια.

Η όμορφη επιχειρηματίας, παρ' όλο που και εκείνη βρίσκεται συνεχώς στο εμπόριο μιας και διαθέτει τα δικά της καταστήματα με ρούχα, είχε ανάγκη από μία βόλτα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η οικογένεια Χατζή εθεάθη να κάνει της βόλτες της στα μαγαζιά, με τη Νίκη Κάρτσωνα να ψωνίζει μικροδωράκια για φίλους και συγγενείς λόγω των ημερών. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Οικογενειακώς να ψωνίζουν σε εμπορικό κέντρο απαθανατίστηκαν και ο Γιώργος Χρανιώτης με τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα και τον γιο τους. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε χαλαρές τους βόλτες πριν την αλλαγή του χρόνου και πολλούς ακόμα επώνυμους. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved