To ρεβεγιόν των επωνύμων για την αλλαγή του χρόνου στα μπουζούκια! Οι glam εμφανίσεις
Gossip Cam

To ρεβεγιόν των επωνύμων για την αλλαγή του χρόνου στα μπουζούκια! Οι glam εμφανίσεις

Πρωτοχρονιά: Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που φέτος, θέλησαν να υποδεχτούν το έτος, το 2023 στα μπουζούκια και όχι σε κάποιο σπίτι με την οικογένεια γύρω από το γιορτινό τραπέζι!

Μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού και περιορισμών λόγω κορονοϊού, φέτος οι περισσότεροι είπαν να κάνουν αυτό που τους είχε λείψει πολύ. Να βγουν και να διασκεδάσουν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες στη σκηνή να τραγουδούν τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv, πανταχού παρών, ήταν φυσικά εκεί για να καταγράψει επώνυμους σε τρελά κέφια οι οποίοι βέβαια και υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό το 2023, ακούγοντας φυσικά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή, η οποία αμέσως μετά τα πλατό του J2US του οποίου ο τελικός διεξήχθη, ως γνωστόν, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, βρέθηκε στο Nox για να διασκεδάσει κόσμο αλλά να διασκεδάσει και η ίδια με την αποθέωση που γνώρισε από τους θαμώνες του μαγαζιού.

Mε τις μελωδικές φωνές του Γιάννη Πλούταρχου και της Πάολας θέλησαν να υποδεχτούν το νέο έτος οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου Fever το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς. Ανάμεσά τους η νέα μανούλα Ιωάννα Σιαμπάνη με τον γοητευτικό μπαμπά Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Η Ιωάννα, μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της δείχνει να είναι στην καλύτερή της φάση, ευτυχισμένη και fit.

Με Σάκη Ρουβά και Κωνσταντίνο Αργυρό διασκέδασαν επίσης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς πολλοί όπως η Μαριέττα Χρουσαλά μετον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα οι οποίοι μετά το γιορτινό τραπέζι και την ανταλλαγή δώρων και ευχών με τα παιδιά τους, τα άφησαν σπίτι και βγήκαν για να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες των δύο τραγουδιστών.

Το ίδιο βράδυ στο νυχτερινό κέντρο Teatro διασκέδασαν επίσης ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος ταξίδεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου ζει μόνιμα στην Ελλάδα για να περάσει την περίοδο των γιορτών αλλά και η Ελίνα Καντζά που είχαμε καιρό να δούμε σε δημόσια έξοδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved