Τα θέατρα άρχισαν τις κοπές πίτας: Η συγκίνηση της Διδασκάλου και ο ενθουσιασμός της Δανδουλάκη
Gossip Cam

Τα θέατρα άρχισαν τις κοπές πίτας: Η συγκίνηση της Διδασκάλου και ο ενθουσιασμός της Δανδουλάκη

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στην κοπή πίτας των παραστάσεων "Το Χελιδόνι", ''Η πόρνη από πάνω'' αλλά και ''Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου'' με τους ηθοποιούς και όλο το team της να ποζάρουν όλο χαμόγελο. 

Δεν πρόλαβε να αλλάξει ο χρόνος καλά καλά και ήδη τα θέατρα συγκέντρωσαν τους ηθοποιούς για να πραγματοποιήσουν την κοπή της πίτας όπως είθισται με το που μπαίνει η νέα χρονιά.

Οι πρωταγωνιστές των παραστάσεων «Η πόρνη από πάνω» και «Το χελιδόνι» βρέθηκαν στο θέατρο Μουσούρη και έκοψαν την πίτα τους και όπως θα δείτε όλοι έλαμπαν από ευτυχία.

Όπως ήταν φυσικό, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε εκεί και τους απαθανάτισε χαμογελαστούς και ευδιάθετους, ενώ η Κατερίνα Διδασκάλου άρχισε να προσεύχεται φανερά συγκινημένη.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι συντελεστές των παραστάσεων πόζαραν όλοι μαζί και αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρόνια.

Όμως, ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε και στο θέατρο Δανδουλάκη, όπου και εκεί έγινε η καθιερωμένη κοπή πίτας. Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν εκείνη που πήρε το μαχαίρι για να κόψει την πίτα και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της. Στο πλευρό της ήταν και οι: Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Κοραλία Καράντη, Πάνος Σταθακόπουλος κ.α

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved