Celebrities στο τρέξιμο! Εκκεντρικές εμφανίσεις, σπάνιες έξοδοι και shopping therapy
Gossip Cam

Celebrities στο τρέξιμο! Εκκεντρικές εμφανίσεις, σπάνιες έξοδοι και shopping therapy

Με τη σημερινή ημέρα, ανήμερα των Φώτων, λαμβάνει τέλος και επίσημα η εοραστική περίοδος για όλους μας και επιστρέφουμε σιγά σιγά όλοι στα πόστα μας. 

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους απανταχού celebrities που θα επιστρέψουν αργά ή γρήγορα στην καθημερινότητά τους.

Λίγο πριν τη... λήξη όμως, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους απαθανάτισε σε διάφορες όμορφες ή χαλαρές στιγμές τους.

Είδαμε για παράδειγμα τον Κωνσταντίνο Αργυρό, σε βόλτα του στο κέντρο της «Αθήνας του» όπου ζει να απολαμβάνει τη χειμωνιάτικη λιακάδα με casual look.

Σε πολύ καλή διάθεση στο Κολωνάκι εντόπισε μόνη και με κάζουαλ ντύσιμο ο φωτογραφικός φακός τη Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός, χάρισε για ακόμα μία φορά μαθήματα στυλ για μία σικ πρωινή εμφάνιση. Η Μιμή Ντενίση έδειξε να απολαμβάνει τη βόλτα της στα μαγαζιά, λίγο πριν επιστρέψει σπίτι για να φέρει σε πέρας άλλες υποχρεώσεις της. Δείτε την παρακάτω:

Σπάνια δημόσια εμφάνιση

Είχαμε καιρό να δούμε την Ευαγγελία Αραβανή σε κάποια δημόσια εμφάνιση και να που ο φωτογραφικός φακός στάθηκε τυχερός και την απαθανάτισε σε βόλτα για shopping therapy με μία φίλη της σε εμπορικό κέντρο. Φορώντας ένα τζιν που τόνιζε την άψογη σιλουέτα της και σε πολύ καλή διάθεση, η Ευαγγελία Αραβανή έκανε τα ψώνια της μαζί με τη φίλη της.

Σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων απόλαυσε τον καφέ της με μία φίλη της η Ράνια Θρασκιά. Δίχως ίχνος μακιγιάζ και ντυμένη απλά, η όμορφη παρουσιάστρια και ψυχολόγος έδειχνε να είναι απορροφημένη από την κουβέντα της και μάλιστα ήταν και ιδιαίτερα εκφραστική σε όσα έλεγε.

Ακόμα ένα εξτρίμ outfit έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης προκειμένου να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας για περίπατο. Ο καλλιτέχνης, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους styling τράβηξε πάνω του τα βλέμματα των περαστικών καθώς διέσχιζε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Χωρίς την Ελένη του αλλά για την Ελένη του

Φαίνεται πως ήρθε ο καιρός που ο Αλμπέρτο Μποτία πρέπει να αρχίσει να ετοιμάζεται για τα γεννητούρια μιας και σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς.

Ο ποδοσφαιριστής που πλέον έχει πάρει αποφάσεις μαζί με την Ελένη Φουρέιρα για το κοινό τους μέλλον μιας και σε λιγότερο από τρεις μήνες θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας μαζί με έναν φίλο του να κάνουν ψώνια. Μπορεί να μην είδαμε τι περιείχαν οι σακούλες με τα ψώνια όμως σίγουρα ο υποψήφιος μπαμπάς έχει αρχίσει να κάνει έρευνα αγοράς -μαζί φυσικά με την αγαπημένη του- για όσα θα χρειαστεί το μωρό τον πρώτο καιρό της ζωής του. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved