Ξανά ερωτευμένος ο Γιάννης Χατζηγεωργίου - Το κορίτσι που του έκλεψε την καρδιά!
Gossip Cam

Ξανά ερωτευμένος ο Γιάννης Χατζηγεωργίου - Το κορίτσι που του έκλεψε την καρδιά!

Μπορεί ο Γιάννης Χατζηγεωργίου να μην έφυγε μαζί με άλλους πρώην παίκτες για τον νέο κύκλο του Survivor, το All Star, όμως φαίνεται πως... κερδίζει στην αγάπη. 

Ο γνωστός ηθοποιός, τραγουδιστής και συγγραφέας είναι ξανά ερωτευμένος. Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι κοινές φωτογραφίες του με εντυπωσιακή καλλονή σε έξοδό τους στις οποίες απεικονίζονται να φιλιούνται τρυφερά μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έκανε βραδινή έξοδο σε γνωστό στέκι της Κηφισιάς και όχι μόνο δεν ήταν μόνος αλλά αντάλλασσε ενώπιον των φωτογραφικών φλας φιλιά με μία εντυπωσιακή παρουσία.

Ο λόγος για τη Βιολέτα Σαγκριώτη, χορεύτρια και δασκάλα twerking η οποία διαθέτει το δικό της κανάλι στο youtube και είναι και influencer.

Οι δυο τους έδειξαν να περνούν πολύ καλά κατά τη διάρκεια της βραδιάς, φλερτάροντας και έχοντας απομονωθεί από τους υπόλοιπους, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου πέντε μήνες και δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί.

Το ίδιο βράδυ πάντως, στο συγκεκριμένο στέκι είδαμε πολλούς ακόμα επώνυμους να διασκεδάζουν.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού αλλά και πολλών άλλων celebrities παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved