Gossip Cam

Paparazzi: Το απαράμιλλο στυλ Καινούργιου - Λάσπα & τα ερωτευμένα ζευγάρια που «τσακώσαμε» σε κέφια

Δύο Κατερίνες έκαναν τη... ζημιά τις προηγούμενες μέρες, όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός που «τσάκωσε» και ερωτευμένα ζευγάρια σε μεγάλα κέφια!

Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και την Κατερίνα Λάσπα που εντοπίσαμε σε ψώνια τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Οι δύο κυρίες, χάρισαν... δωρεάν μαθήματα στυλ, με την Κατερίνα Λάσπα να πλασάρει πιο casual look και την Κατερίνα Καινούργιου να μας κάνει να τη ζηλέψουμε για το off white μίντι παλτό που είχε συνδυάσει άψογα με τα μαύρα μποτάκια και την oversized YSL τσάντα που κρατούσε.

Ο φωτογραφικός φακός όμως εντόπισε τις προηγούμενες μέρες και ερωτευμένα ζευγάρια, είτε σε έξοδό τους για διασκέδαση είτε για χαλαρή βόλτα για ψώνια. Είδαμε τον Αντώνη Βλοντάκη με τη σύζυγό του Κορίνα Στεργιάδου σε βραδινή έξοδό τους, όπως και το ερωτευμένο ζευγάρι του MasterChef Μαρία Μπεή και Δημήτρη Μπέλλο να το ρίχνουν έξω στα μπουζούκια. Επίσης ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε βόλτα τους στην Αθήνα την πάντα εντυπωσιακή Έβελιν Καζαντζόγλου με τον σύντροφό της Μοχάμεντ Αλί, ο οποίος είναι γενικός διευθυντής λειτουργίας του Ομίλου Πανά. Τέλος, χαλαρή βόλτα για ψώνια έκαναν προ ημερών σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων ο Χρήστος Μενιδιάτης με τη σύζυγό του Νάνσυ Μπίσια οι οποίοι μάλιστα κατέληξαν για καφέ.

Τέλος, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε χαλαρές βόλτες τους πολλούς ακόμα επώνυμους. Ανάμεσά τους ο Ρένος Χαραλαμπίδης ο οποίος διέσχιζε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, ο Νίκος Παπαδάκης που μιλούσε στο κινητό περπατώντας βιαστικός όπως και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αλλά και η Στέλλα Γιαμπουρά που εθεάθη να κάνει τα ψώνια της σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Τέλος, είδαμε τον Γιάννη Λάτσιο να περπατά αμέριμνος σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας σε μία περίοδο που ο ίδιος δεν διανύει και τις καλύτερες στιγμές της ζωής του μιας και έχασε πρόσφατα τη μητέρα του.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved