Νόνη Δούνια: Με την κόρη της μοιάζουν σαν αδελφές! Η οικογενειακή βόλτα στο κέντρο!
Gossip Cam

Νόνη Δούνια: Με την κόρη της μοιάζουν σαν αδελφές! Η οικογενειακή βόλτα στο κέντρο!

Σαν να ήταν αδελφές έμοιαζαν η Νόνη Δούνια με τη 17χρονη κόρη της Ρέα σε πρόσφατο περίπατό τους στο κέντρο της Αθήνας. 

Η όμορφη βουλευτής και πρώην ηθοποιός και μοντέλο εθεάθη στην Πανεπιστημίου να περπατά μαζί με την κόρη της ενώ ακολουθούσαν ο σύζυγός της Κυριάκος Μουρατίδης και ο 18χρονος γιος τους Στάθης.

Η ομοιότητα ανάμεσα σε μαμά και κόρη είναι κάτι το καταπληκτικό αφού η όμορφη Ρέα έχει φτάσει σχεδόν στο ύψος τη μητέρα της με την οποιά μοιάζει φυσιογνωμικά και πάρα πολύ.

Η οικογένεια έδειχνε να είναι πολύ χαλαρή, απολαμβάνοντας τη βόλτα της στην καρδιά της Αθήνας.

Το ζευγάρι είναι μαζί δύο δεκαετίες και μάλιστα πρόσφατα η όμορφη βουλευτής είχε αποκαλύψει για τον γάμο της:

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Πώς συντηρείται; Με σεβασμό στην ελευθερία του άλλου. Πρέπει να αγαπάς τον άλλον, όπως είναι. Εννοείται πως έχουμε περάσει κρίσεις. Τι είμαστε το τέλειο ζευγάρι; Δεν έχουμε μείνει ξεχωριστά αλλά βεβαίως θα διαφωνήσουμε και το 2018 περάσαμε μια κρίση γιατί δεν ήταν τα πράγματα γύρω μας έτσι όπως τα θέλαμε, οπότε αυτό ήταν δύσκολο χωρίς να σημαίνει ότι σκέφτηκα ποτέ ότι κινδυνεύει η σχέση μου με τον άνθρωπό μου».

Όσο για τη σχέση που έχει με τα παιδιά της, η Νόνη Δούνια είναι μία δοτική και τρυφερή μητέρα. Μάλιστα, σε μία δημόσια εκδήλωση των συναισθημάτων της για την κόρη της, με αφορμή τα γενέθλια της Ρίας, η βουλευτής είχε γράψει σε ανάρτησή της:

«Αν δεν ήσουν κόρη μου θα ήθελα σίγουρα να ήσουν η καλύτερη μου φίλη. Δοτική, φιλότιμη, δίκαιη, εύστροφη, ετοιμόλογη, ειλικρινής, δυναμική, αποφασιστική, τρυφερή, ευαίσθητη, δημιουργική, διασκεδαστική, ατρόμητη... και πολλά ακόμα. Υγιής σου εύχομαι να είσαι πάντα, όλα τα υπόλοιπα ξέρω ότι θα τα κατακτήσεις❤️Να σε χαιρόμαστε!».

Δείτε φωτογραφίες από την σπάνια οικογενειακή εμφάνισή τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved