Η έξοδος Ρουβά-Ζυγούλη, ο μποέμ Νάσος Παπαργυρόπουλος και η βόλτα της Ζενεβιέβ με τον σύζυγό της
Gossip Cam

Η έξοδος Ρουβά-Ζυγούλη, ο μποέμ Νάσος Παπαργυρόπουλος και η βόλτα της Ζενεβιέβ με τον σύζυγό της

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv έκανε τη... γύρα του και απαθανάτισε επώνυμους σε μεγάλα κέφια για άλλη μία φορά. 

Πρώτους και καλύτερους τσακώσαμε τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη σε βραδινή τους έξοδο μόνο για δύο. Το ζευγάρι βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσει την παράσταση Scrooge & Ghosts and Rock ‘n’ Roll όπου πρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, ο καλός φίλος του Σάκη, ο Πάνος Μουζουράκης και φυσικά έκαναν τα φωτογραφικά φλας να κάνουν τη νύχτα... μέρα!

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια βλέπουμε τους δύο ερωτευμένους να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση, όχι μόνο γιατί ο Σάκης έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και γιατί η Κάτια Ζυγούλη είναι full time απασχολημένη λόγω των παιδιών της.

Προ ημερών όμως ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στο κέντρο της Αθήνας να διασχίζει κεντρικό δρόμο και η αλήθεια είναι πως έχει αλλάξει πλήρως την εξωτερική του εμφάνιση. Έχοντας αφήσει μακριά μαλλιά και μούσια και έχοντας υιοθετήσει ένα πιο μποέμ στυλ που του πάει ομολογουμένως πολύ, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος απέδειξε για ακόμα μία φορά πως τα πηγαίνει πολύ καλά με τη μόδα.

Δείτε φωτογραφίες:

Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση

Μπορεί η Ζενεβιέβ Μαζαρί να είναι μία τηλεπερσόνα που έχουμε πλέον συνηθίσει στους δέκτες μας, ειδικά την εποχή που προβαλλόταν το Asia Express, όμως σπάνια τη βλέπουμε σε φωτογραφικά στιγμίοτυπα στην προσωπική της ζωή.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε πρόσφατη βόλτα της στα μαγαζιά με τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Οι δυο τους εθεάθησαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, δείχνοντας χαλαροί και πάντα με άψογο outfit.

Μία από αυτές τις μέρες επίσης είδαμε σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του ΚΘΒΕ Γιάννη Αναστασάκη να περπατά κοιτώντας... κατάματα τον φωτογραφικό φακό. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved