Ηλιάκη – Μανουσάκης: Αγκαλιά στους δρόμους της Αθήνας – Το υπέροχο outfit της παρουσιάστριας
Gossip Cam

Ηλιάκη – Μανουσάκης: Αγκαλιά στους δρόμους της Αθήνας – Το υπέροχο outfit της παρουσιάστριας

Αγκαλιασμένοι στους δρόμους της Αθήνας Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο αγαπημένο τους κέντρο της πρωτεύουσας με τους δυο τους να δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Και πώς όχι άλλωστε αφού το ζευγάρι έχει πλέον μόνιμα εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Η Μαρία ετοιμάζει στην εκπομπή της παρέα με τον Νικόλα Ράπτη ενώ ο σύζυγος της έχει ήδη ανοίξει το δικό του ιατρείο.

Βέβαια προτεραιότητα και των δυο έχει η αξιολάτρευτη κορούλα τους, Κατερίνα.

Το ζευγάρι απόλαυσε την έξοδό του ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το υπέροχο σύνολο της Μαρίας Ηλιάκη ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας έτσι όπως το έχει συνδυάσει.

Η Μαρία επέλεξε ένα casual σετ σε γκρι απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μαύρο blazer και λευκά παπούτσια ενώ το απογείωσε με το μαύρο jockey καπέλο της.

Δες τους μαζί στη gallery

«Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα εδώ και έναν μήνα, γελάμε πάρα πολύ και περνάμε πάρα πολύ ωραία. Ενώ είμαστε πολύ διαφορετικοί, ταυτόχρονα είμαστε και πολύ ίδιοι σε κάποια πράγματα. Το διασκεδάζουμε πάρα πολύ. Όταν μου είπαν ότι θα είναι με τον Νικόλα Ράπτη είπα, τον Νικόλα Ράπτη; Ενδιαφέρον. Λες να ταιριάξουμε; Και τελικά έχω την αίσθηση ότι είναι ωραίο. Δεν θέλω να ευλογώ και τα γένια μου. Έχει πλάκα. Είναι λίγο απ’ όλα και σχολιάζουμε ανάλογα το θέμα», είπε η Μαρία πρόσφατα για τη νλεα της εκπομπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved