Η μηχανόβια Ελεονώρα Ζουγανέλη,τα ψώνια του Ρένου Ρώτα & ο συνοδός της δημοσιογράφου Χρύσας Φώσκολου
Gossip Cam

Η μηχανόβια Ελεονώρα Ζουγανέλη,τα ψώνια του Ρένου Ρώτα & ο συνοδός της δημοσιογράφου Χρύσας Φώσκολου

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι... ψαριές του φωτογραφικού φακού του gossip-tv και αυτή την εβδομάδα, κατά την οποία «τσακώσαμε» πολλούς celebrities σε καθημερινές στιγμές τους! 

Είδαμε με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στην καρδιά του Κολωνακίου να επιστρέφει από βόλτα για ψώνια και να επιβιβάζεται στη βέσπα της, κόκκινου χρώματος παρακαλώ.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια προφανώς έχει επιλέξει αυτόν τον τρόπο μεταφοράς προκειμένου να αποφεύγει το μεγάλο μποτιλιάρισμα τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης και να κάνει γρήγορα και άμεσα τις δουλειές της.

Και η αλήθεια είναι πως μία βέσπα και μάλιστα σε αυτό το χρώμα της ταιριάζει πολύ. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την ώρα που φορούσε το κράνος της (χωρίς κράνος άλλωστε δεν πάμε πουθενά) και ανέβαινε στη βέσπα για την επιστροφή στο σπίτι.

Εντοπίσαμε επίσης τον Ρένο Ρώτα σε μεγάλα κέφια να κάνει τα ψώνια του σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Διανύουμε άλλωστε περίοδο εκπτώσεων και προφανώς ο γνωστός ηθοποιός ήθελε να κάνει μία βόλτα στα μαγαζιά και να ψωνίσει ό,τι τον ενδιέφερε.

Τυχερός στάθηκε ο φωτογραφικός φακός και όταν μπροστά του εμφανίστηκε η γνωστή δημοσιογράφος Χρύσα Φώσκολου την οποία παρακολουθούμε στο Open TV στο πλευρό του Μάνου Νιφλή στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, «Ανοιχτή επικοινωνία».

Η πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη, η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, εθεάθη να βγαίνει από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών κρατώντας το κινητό στα χέρια της. Δεν ήταν όμως μόνη αλλά με συνοδό, ο οποίος μάλιστα κατά την έξοδό τους από το εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όπου βρέθηκαν μαζί, την είχε πάρει αγκαλιά. Η δημοσιογράφος αποφεύγει να δημοσιοποιεί την προσωπική της ζωή και έτσι μόνο ο στενός οικογενειακός και φιλικός κύκλος της γνωρίζει την ταυτότητα του άντρα που τη συνόδευε. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved