Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Παντούση-Παπαζήση και τα φιλιά της Demy με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο
Gossip Cam

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Παντούση-Παπαζήση και τα φιλιά της Demy με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο

Τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz βγήκαν στους δρόμους και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει. 

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση είναι μαζί και δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Αν και το ζευγάρι έχει επιλέξει να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή, αποφάσισε να επιβεβαιώσει την σχέση του μετά τα ποικίλα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί.

Από εκείνη την στιγμή τόσο η Αναστασία Παντούση, όσο και ο Ιωάννης Παπαζήσης δηλώνουν τον έρωτά τους δημοσιεύοντας μάλιστα και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media.

Ωστόσο, κανείς δεν τους είχε δει σε κοινή έξοδο, όμως ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο να απολαμβάνουν την βόλτα και τα ψώνια τους.

Όπως θα δείτε, το ζευγάρι λάμπει από ευτυχία και δεν παίρνουν τα μάτια ο ένας από τον άλλον.

Ακόμη ένας έρωτας φουντώνει στην showbiz και δεν είναι άλλος από την Demy και τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου ασχολείται με τον τεχνολογικό τομέα και είναι αχώριστος με την τραγουδίστρια. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοικούν.

«Θεωρώ ότι το αποφασιστικό βήμα έχει γίνει ήδη από όταν αρχίσαμε να συζούμε, σχεδόν από την αρχή της σχέσης. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο σοβαρά, μοιράζεσαι προβλήματα, χαρές, την ίδια στέγη… αυτό δεν διαφέρει σε κάτι από το γάμο», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

Ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» σε βραδινή τους έξοδο να διασκεδάζουν με την ψυχή τους και να δίνουν καυτά φιλιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved