Parents alert: Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά του Ίβιτς, της Χρουσαλά & της Ματθίλδης Μαγγίρα
Gossip Cam

Parents alert: Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά του Ίβιτς, της Χρουσαλά & της Ματθίλδης Μαγγίρα

Ό,τι πολυτιμότερο στη ζωή των γονιών είναι τα παιδιά τους και το ίδιο ισχύει και για τους celebrities που απαθανατίσαμε σε καθημερινές οικογενειακές στιγμές. 

Είδαμε τον Ίλια Ίβιτς, ενεργό μπαμπά για τις τέσσερις κόρες που έχει αποκτήσει με την Ελένη Πετρουλάκη να περπατάει βιαστικά με μία από αυτές. Οι κόρες του ζευγαριού έχουν μεγαλώσει με την πρωτότοκη Άννα Μαρία να είναι πλέον 18 ετών, τις δίδυμες Δωροθέα και Μίλα να κοντεύουν τα 16 και τη μικρότερη Ηλιάνα να είναι πλέον 13 ετών. Ο τυχερός μπαμπάς είναι αφοσιωμένος στο μεγάλωμά τους, όπως βέβαια και η Ελένη Πετρουλάκη η οποία είναι full time μαμά!

Σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαριέττα Χρουσαλά όμως δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με τα τρία της παιδιά, τη Μαργκώ, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο που έχει αποκτήσει στον γάμο της με τον Λέοντα Πατίτσα. Η όμορφη παρουσιάστρια μόλις είχε βγει από κατάστημα παιδικών ρούχων, όπου και ψώνισε για τα παιδιά που έχουν αυξημένες ανάγκες λόγω του σχολείου και των δραστηριοτήτων τους. Η Μαριέττα Χρουσαλά δεν παρέλειψε να ρίξει μία ματιά και σε κατάστημα με γυναικεία ρούχα όμως τα ανυπόμονα παιδιά της δεν της άφησαν και πολλά περιθώρια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χάρηκε αυτή την πρωινή βόλτα μαζί τους.

Δείτε φωτογραφίες:

Θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς με τις εικόνες που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη αφού είναι σχεδόν στο ίδιο ύψος και η ευτυχής μαμά κάνει πολύ νεανικό ντύσιμο για να μοιάζει με... μαμά! Ο λόγος για τη Ματθίλδη Μαγγίρα και τη μοναχοκόρη της, Λήδα που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Αμερικανό μουσικό Άλεξ Φόστερ.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει όμως διατηρεί άψογες σχέσεις και φρόντισε ώστε η 18χρονη σήμερα Λήδα να μεγαλώσει σε ένα υγιές και ισορροπημένο περιβάλλον, παρ' όλο που συχνά αναγκαζόταν να κάνει -και συνεχίζει να το κάνει- ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες ώστε να δει τον μπαμπά της.

Μαμά και κόρη εθεάθησαν σε περίπατό τους στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημίου όπου και απόλαυσαν η μία την παρέα της άλλης, αποδεικνύοντας και εμπράκτως πως διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους.

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved