Το τελευταίο αντίο στον Ερρίκο Ανδρέου (Photos)
Gossip Cam

Το τελευταίο αντίο στον Ερρίκο Ανδρέου (Photos)

Κηδεία Ερρίκου Ανδρέου: Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (21/1) έφυγε από τη ζωή ο Ερρίκος Ανδρέου, σε ηλικία 84 ετών, ο οποίος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.

Ο γνωστός σκηνοθέτης τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε ιδιωτική κλινική, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, έχοντας στο πλευρό του τους πολύ δικούς του ανθρώπους.

Η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει σε βαρύ πένθος πολλούς καλούς του φίλους από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Η κηδεία του ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 15:00, στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Από νωρίς ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται εκεί ενώ είδαμε και την Νταίζη Λεμπέση με μια ανθοδέσμη στα χέρια! Λίγο μετά τις 14:00 έφτασε εκεί και ο Κώστας Πρέκας.

Η σύζυγός του Νόρα Βαλσάμη, όπως έγινε γνωστό είναι απαρηγόρητη, και όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, εξίσου συντετριμμένος είναι και ο μοναχογιός του Κωνσταντίνος Έρικ Ανδρέου. Ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός και σύζυγός του δεν βρέθηκε στην κηδεία, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Σε ευχαριστώ, είσαι οικογένειά μας. Είσαι η μεγαλύτερη οικογένεια», είπε η Άννα Φόνσου στον γιο του εκλιπόντος όταν έφτασε εκεί!

Λίγη ώρα πριν τις 15:00 άρχισαν να καταφθάνουν στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου και άλλοι άνθρωποι από την ελληνική showbiz και θέατρο. Ανάμεσά τους ο Τάκης Χρυσικάκος, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ, η Μαίρη Βιδάλη και άλλοι.

Απίστευτη συγκίνηση επικράτησε όταν έφτασε το φέρετρο με του Ερρίκου Ανδρέου. Οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι αλλά και πρώην συνεργάτες, δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν είναι πια μαζί μας.

Δείτε το βίντεο από το σημείο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved