Το νέο look της Τριανταφυλλίδου, η βόλτα Λαμπίρη-Φεντόρουφ με τον Λαγούτη και τα σφηνάκια του Bo!
Gossip Cam

Το νέο look της Τριανταφυλλίδου, η βόλτα Λαμπίρη-Φεντόρουφ με τον Λαγούτη και τα σφηνάκια του Bo!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε πολλούς επώνυμους σε ιδιαίτερες στιγμές τους... 

Είδαμε την Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Πέτρο Λαγούτη να διασχίζουν έναν δρόμο. Η πρώτη φορά πού τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός μαζί ήταν πριν από λίγες μέρες όταν μαζί βρέθηκαν στην πορεία διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών στο κέντρο της Αθήνας κατά της υποβάθμισης των πτυχίων τους. Η 28χρονη πολλά υποσχόμενη ηθοποιός και ο 47χρονος σκηνοθέτης και ηθοποιός ο οποίος φέτος χαρίζει μοναδικές ερμηνείες και θεατρικά στην παράσταση «Τέλειοι ξένοι» που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά, ήταν συνεχώς μαζί και έδειχναν να περνούν πολύ καλά. Οι τηλεοπτικοί Ανδρέας και Άννα από τους Παγιδευμένους ήταν ντυμένοι casual και συζητούσαν καθώς περπατούσαν στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Bo ο οποίος αυτές τις μέρες είναι στην επικαιρότητα λόγω των όσων έχουν συμβεί με την άλλοτε αγαπημένη του Καρολίνα Καλύβα να ξεσκάει λίγο από τις σκέψεις και τη στενοχώρια του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός ράπερ βρέθηκε εκεί με καλούς φίλους, ανάμεσά τους ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Γιάννης Μαυροκορδάτος και ο Γιώργος Κατσινόπουλος και διασκέδασαν μέχρι το πρωί τσουγκρίζοντας ποτήρια και απολαμβάνοντας σφηνάκια παρεΐστικα.

Στην παρέα προστέθηκαν επίσης και η ερωτευμένη Ματίνα Ζάρα που την είδαμε να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον αγαπημένο της Χρήστο Βαρδάλο. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Σε άλλο νυχτερινό κέντρο εθεάθη να διασκεδάζει μαζί με τις φίλες της η Ιλένια Ουίλιαμς. Η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια έδειχνε να είναι σε μεγάλα κέφια και να χαίρεται κάθε της στιγμή με την Πηγή Δεβετζή, τη Γωγώ Φαρμάκη και την Ελένη Βουλγαράκη στην έξοδό τους αυτή. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Με νέο πολύ ανανεωμένο λουκ έκανε δημόσια εμφάνιση η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που ομολογουμένως τής πάει πολύ. Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Θανάσης Αλευράς βρέθηκαν επίσης η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Φωκάς Ευαγγελινός, η Μαρία Ναυπλιώτου και πολλοί ακόμα σημαντικοί καλλιτέχνες ενώ εκεί βρέθηκαν και οι παρουσιαστές της εκπομπής Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν, Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά. Δείτε παρακάτω:

Τέλος, σε νέο στέκι στο Κολωνάκι είδαμε πολλούς celebrities σε μεγάλα κέφια, ανάμεσά τους τον Σπύρο Μπιμπίλα, τη Βιργινία Δικαιούλια, την Άρτεμις Αλεξανδράτου αλλά και τα κουμπαράκια Τάνια Τρύπη και Ιωάννη Απέργη με τη σύζυγό του Κατερίνα Νικοδήμα. Δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved