Liam Ireland: Έξοδος για τον ηθοποιό από τη Γη της Ελιάς - Πού τον εντοπίσαμε!
Gossip Cam

Liam Ireland: Έξοδος για τον ηθοποιό από τη Γη της Ελιάς - Πού τον εντοπίσαμε!

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές» στο θέατρο broadway απαθανατίσαμε το βράδυ της Τρίτης (25/1) τον Liam Ireland.

Ο ηθοποιός που ξετρέλανε τα κορίτσια πέρυσι με τη συμμετοχή του στη Γη της Ελιάς, μέσα από την οποία έγινε και γνωστός στο ευρύ κοινό, βρέθηκε εκεί για να τιμήσει τον φίλο του Σπύρο Νικολαΐδη που παίζει στην παράσταση και μαζί συμμετείχαν στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου η οποία προβάλλεται για δεύτερη σεζόν στο Mega.

Ο Liam Ireland παρακολούθησε την παράσταση και δεν πέρασε απαρατήρητος από τον φακό του gossip-tv.gr, λίγη ώρα μετά το τέλος!

Δείτε τον στο βίντεο:

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή του για το πώς του είχε γίνει πρόταση για να παίξει στη σειρά λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Και βέβαια ισχύει (σ.σ: ότι μου έγινε πρόταση μέσω των social media). Ήταν η περίοδος της δεύτερης καραντίνας όπου και σκεφτόμουν πώς θα επιστρέφω στην Αγγλία, όπου και δούλευα στο θέατρο. Για την ακρίβεια από εκεί ξεκίνησα. Τότε ο Αντρέας μου έστειλε μήνυμα και τα πλάνα μου άλλαξαν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved