Το style της Ηλιάνας... rocks, όπως και της Καινούργιου! Ο αγνώριστος Παπαργυρόπουλος και η Μπρέμπου
Gossip Cam

Το style της Ηλιάνας... rocks, όπως και της Καινούργιου! Ο αγνώριστος Παπαργυρόπουλος και η Μπρέμπου

Ξεχωριστές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας έκαναν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Κατερίνα Καινούργιου κάνοντας πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν πάνω τους!

Το ίδιο όμως συνέβη και με εμφάνιση του αγνώριστου πλέον Νάσου Παπαργυρόπουλου ενώ τόσο η Γωγώ Μπρέμπου όσο και η Εβελίνα Παπούλια κατάφεραν να μονοπωλήσουν τα βλέμματα.

Περισσότερο απ' όλους βέβαια ξεχώρισε για το πολύ προχωρημένο στυλ της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία εθεάθη να διασχίζει κεντρικό δρόμο της Αθήνας φορώντας ένα κοστούμι με μακριά μαύρη φούστα και oversized σακάκι. Το είχε συνδυάσει με snickers και λευκό πουκάμισο και «ήσυχα» αξεσουάρ.

Με διαφορετικό στυλ αλλά εξίσου εντυπωσιακό εντοπίσαμε και την Κατερίνα Καινούργιου που προτίμησε να αφήσει ένα πολύ «δυνατό» αξεσουάρ της να «μιλήσει» στο outfit της. Φορώντας total black ρούχα, η όμορφη παρουσιάστρια εντυπωσίασε με την ακριβή τσάντα που κρατούσε και που δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει τα βλέμματα.

Λανσάροντας το νέο του λουκ που ομολογουμένως τού πάει πολύ, εμφανίστηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ο οποίος με έναν φίλο του βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για ψώνια.

Σε άλλο σημείο της πόλης εντοπίσαμε και την Γωγώ Μπρέμπου να διασχίζει τον δρόμο, δείχνοντας βιαστική. Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία φέτος έχει κάνει την τηλεοπτική επιστροφή της μέσα από τη σειρά Ο παράδεισος των κυριών, ήταν casual ντυμένη και ήταν εντελώς άβαφτη.

Τέλος, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Εβελίνα Παπούλια σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας να έχει μόλις ολοκληρώσει το shopping therapy της. Φέτος, η αγαπημένη ηθοποιός έχει επιλέξει να απέχει τηλεοπτικά, όμως δεν εγκαταλείπει ποτέ τα ραδιοφωνικά στούντιο. Από τότε που γνώρισε τις συγκινήσεις που προσφέρει το ραδιόφωνο, το έχει λατρέψει και όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, λατρεύει αυτή την τόσο άμεση επαφή που έχει με τους τηλεθεατές. Δείτε την παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved