H ανανεωμένη Ταραμπάνκο, η πρώτη εμφάνιση της Δημητράκου μετά τη γέννα και τα ψώνια του Μποτία
Gossip Cam

H ανανεωμένη Ταραμπάνκο, η πρώτη εμφάνιση της Δημητράκου μετά τη γέννα και τα ψώνια του Μποτία

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv έκανε μία... γύρα στα νυχτερινά κέντρα αλλά και στους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας και απαθανάτισε celebrities σε όμορφες στιγμές τους. 

Είδαμε πριν από μερικά βράδια την Κάτια Ταραμπάνκο, άκρως ανανεωμένη να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος. Η καλλονή που έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, σκουραίνοντας τα μαλλιά της, πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό και μάλιστα στο τέλος έστειλε και ένα γλυκό φιλί.

Βιαστικούς και έτοιμους για ατελείωτο shopping therapy εντοπίσαμε τον Νίκο Κοκλώνη στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την καλή του φίλη Πηγή Δεβετζή. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και προσφάτως τούς είδαμε να διασχίζουν κεντρικό δρόμο της Αθήνας για να βρεθούν σε γνωστό πολυκατάστημα για τα ψώνια τους. Σύντομα ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής δεν θα έχει την πολυτέλεια ελεύθερου χρόνου μιας και σύντομα θα τον ξαναδούμε στην παρουσίαση του νέου κύκλου του J2US που ετοιμάζει πυρετωδώς.

Τα πρώτα ψώνια του για το μωρό που είναι στον δρόμο έκανε ο Αλμπέρτο Μποτία στο κέντρο της Αθήνας. Ο μέλλοντας μπαμπάς εθεάθη μαζί με έναν φίλο του, λίγο αφότου είχε κάνει κάποια ψώνια σε γνωστό πολυκατάστημα, περιμένοντας φυσικά με ανυπομονησία, όπως και η Ελένη Φουρέιρα η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης, την άφιξη του πελαργού.

Σε άλλο σημείο της πόλης εθεάθη και η γυμνάστρια Ζωή Δημητράκου, μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Η εντυπωσιακή γυμνάστρια φαίνεται να έχει επανέλθει πλήρως σε ό,τι αφορά τη σιλουέτα της προφανώς κάνοντας εντατική γυμναστική και υγιεινή διατροφή.

Τέλος, σε μοναχική βόλτα της στη Γλυφάδα να παίρνει take away τον καφέ της σε κεντρικό δρόμο της περιοχής και να απολαμβάνει τη βόλτα της εντοπίσαμε τη Σάσα Σταμάτη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved