Το street look Χρουσαλά – Τσιμτσιλή και η βόλτα της Άνα Μπεατρίς Μπάρος με τον γοητευτικό σύζυγό της
Gossip Cam

Το street look Χρουσαλά – Τσιμτσιλή και η βόλτα της Άνα Μπεατρίς Μπάρος με τον γοητευτικό σύζυγό της

Ωραίες συναντήσεις, υπέροχα σύνολα και μια σπάνια έξοδος που πολύ θαυμάσαμε!

Σε μια βόλτα του gossip-tv στους δρόμους της πρωτεύουσας «τσακώσαμε» πρόσωπα πολύ αγαπημένα σε απλές καθημερινές στιγμές. Πιο συγκεκριμένα σε μεγάλο πολυκατάστημα στα βόρια προάστια συναντήσαμε τις δυο καλές φίλες -από πολύ παλιά- Μαριέττα Χρουσαλά και Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι δυο παρουσιάστριες με απίθανο street look έκαναν τις αγορές τους ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να πουν τα νέα τους. Φυσικά οι δυο γυναίκες μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις εμφανίσεις τους.

Η Μαριέττα Χρουσαλά επέλεξε ένα casual σύνολο με τζιν παντελόνι που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα ποδιά της, συνδυασμένο με κοντό Jacket στην πιο ωραία απόχρωση του χειμώνα και ένα ζευγάρι biker στο ίδιο χρώμα. Η Σταματίνα από την άλλη ακόμη πιο casual με μαύρο κολάν και φούτερ.

Το κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα την περιοχή του Κολωνακιού επέλεξαν για τη βόλτα και τα ψώνια τους η Άνα Μπεατρίς Μπάρος παρέα με τον γοητευτικό σύζυγό της Καρίμ Ελ Σιάτι σε μια σπάνια έξοδο.

Ένα ζευγάρι ευτυχισμένο και αγαπημένο. Με τον σύζυγό της ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Τον γνώρισε ένα βράδυ σε κάποιο κλαμπ στη Νέα Υόρκη και από την πρώτη στιγμή λέει πως ήξερε ότι θα γίνει ο άντρας με τον οποίο θα έφτιαχνε οικογένεια.

«Η νέα μου καριέρα είναι να είμαι μητέρα. Και οι δύο γιοι μου μιλούν άπταιστα ελληνικά, εγώ το προσπαθώ ακόμα. Βρίσκομαι πάντα εκεί για τα παιδιά μου. Είμαι αρκετά αυστηρή μητέρα όμως. Θέλω οι γιοι μου να μάθουν να σέβονται, να εργαστούν σκληρά, να είναι ευτυχισμένοι με τις αποφάσεις της ζωής τους, να ταξιδέψουν και να είναι σωστοί και καλοί άνθρωποι», είπε πρόσφατα η ίδια για τα παιδιά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved