Παναγιωτακοπούλου-Πηλαδάκης: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση - To color block της Ναυσικάς & τα κέφια
Gossip Cam

Παναγιωτακοπούλου-Πηλαδάκης: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση - To color block της Ναυσικάς & τα κέφια

Σε μεγάλα κέφια απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός προ ημερών στο κέντρο της Γλυφάδας τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον επιχειρηματία σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη

Το ζευγάρι κάνει σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις καθώς θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως σ' αυτή την εμφάνισή τους στο εμπορικό κέντρο της πόλης, έδειχναν να είναι πολύ χαρούμενοι.

Έδειχναν να έχουν κέφια και μάλιστα έμοιαζαν σαν να πειράζουν ο ένας τον άλλον καθώς περπατούσαν. Εκείνη μόλις είχε κάνει ψώνια από γνωστό κατάστημα υποδημάτων και εκείνος απολάμβανε τον περίπατο στη Γλυφάδα.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου τρία χρόνια και δείχνει να διανύει την καλύτερη περίοδο της κοινής του ζωής.

Κάτι που είχε επιβεβαιώσει με δηλώσεις της και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε πρόσφατα τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Προσωπικά είναι εξαιρετικές όλες οι τελευταίες χρονιές, δεν έχω παράπονο. Σας έχω πει την άποψή μου για κάποια θέματα. Ακόμα κι αν γίνει ένας γάμος, δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι στη ζωή μου. Έτσι κι αλλιώς, τα τελευταία 3 χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, είμαι καλά μαζί του, τον έχω και με έχει επιλέξει κι αυτό δεν αλλάζει… Εκτός κι αν γίνει κάτι άλλο και προκύψει κανένας χωρισμός… Φτου, φτου, φτου», είχε πει, δείχνοντας να είναι πραγματικά χαρούμενη και ευδιάθετη.

Όσο για το styling της Ναυσικάς, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο καθώς έκανε έναν από τους καλύτερους color blocking συνδυασμούς.

Δείτε φωτογραφίες της με τον αγαπημένο της Κώστα Πηλαδάκη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved