Κοσμοσυρροή στη λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» στο θέατρο Αθηνά
Gossip Cam

Κοσμοσυρροή στη λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» στο θέατρο Αθηνά

Λαμπερή πρεμιέρα έκανε στις 31/1 η παράσταση «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» στο Θέατρο Αθηνά και οι επώνυμοι που έσπευσαν εκεί ήταν η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου. 

Οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Μαροσούλη παρουσιάζουν το διάσημο αστυνομικό θρίλερ του Φρέντερικ Νοτ «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν στο ανακαινισμένο θέατρο Αθηνά. Στο έργο πρωταγωνιστούν οι Αλέκος Συσσοβίτης, Φαίη Ξυλά, Αποστόλης Τότσικας, Αλέξανδρος Βάρθης και Γιάννης Στεφόπουλος οι οποίοι χθες το βράδυ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής και μετά το τέλος της πρεμιέρας δέχτηκαν τα συγχαρητήρια από όλους τους παρευρισκόμενους.

Το gossip-tv ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο παρακάτω:

«Στο πέμπτο σκαλοπάτι» το κοινό καλείται να γίνει μάρτυρας της εκτέλεσης μιας εν ψυχρώ δολοφονίας, και πάνω απ’ όλα να παρακολουθήσει ένα κλασικό αστυνομικό θρίλερ που κόβει την ανάσα. Η αριστοτεχνική κατασκευή του πλέκει έναν ισχυρό ιστό γεμάτο εκβιασμούς, ανατροπές, αποκαλύψεις, παράνομες σχέσεις που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή από την αρχή ως το τέλος.

Αυτό το σασπένς παρακολούθησαν στην πρεμιέρα οι παρευρισκόμενοι, ανάμεσά τους φυσικά ο θεατρικός επιχειρηματίας Θοδωρής Μαροσούλης με τη σύζυγό του Ελεονώρα Μελέτη και ο Θανάσης Μαροσούλης, αλλά και ο Φάνης Μουρατίδης, ο Σάββας Πούμπουρας με τη σύζυγό του Αρετή Θεοχάρη, ο Θανάσης Πάτρας με τη σύζυγό του Κατερίνα Παγώνη, ο Άρης Μπινιάρης και ο Ιωάννης Παπαζήσης, η Βίβιαν Κοντομάρη με τον Κωνσταντίνο Μουταφτσή, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Διαμαντή Καραναστάση, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Άρτεμις Ματαφιά, η Άννα Κουρή και η Ιωάννα Πηλιχού, ο Θάνος Καληώρας και η Βάνα Πεφάνη, και πολλοί ακόμα σημαντικοί άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα παρακάτω:

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Τόνυ και η Μάργκοτ ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Όταν στη ζωή της Μάργκοτ εμφανίστηκε ο Μαξ, σύννεφα σκέπασαν το γάμο τους και το ενδεχόμενο μιας δολοφονίας έγινε πλέον ορατό.

Ο Τόνυ σχεδιάζει το τέλειο έγκλημα. Παντρεύτηκε τη Μάργκοτ για τα χρήματά της και –τώρα που εκείνη τον απατά με τον Μαξ– σκοπεύει να τη δολοφονήσει για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Για τη δολοφονία προσλαμβάνει έναν παλιό γνωστό του, άνθρωπο του υποκόσμου. Όσα θ’ ακολουθήσουν θα συμπαρασύρουν όλους τους ήρωες σ’ ένα σκοτεινό μυστήριο, όπου τα φαινόμενα απατούν. Την υπόθεση θ’ αναλάβουν να εξιχνιάσουν ένας αστυνομικός επιθεωρητής της Σκότλαντ Γιαρντ και ο εραστής της Μάργκοτ.

Το έργο δεν άργησε ν’ ανακαλύψει ο μαιτρ του είδους, Άλφρεντ Χίτσκοκ, που δημιούργησε τη σαρωτικά επιτυχημένη κινηματογραφική του μεταφορά.

μετάφραση - σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Κοέν
σκηνικά: Γιάννης Αρβανίτης
κοστούμια: Κέλλυ Σταματοπούλου
μουσική - ηχητικό περιβάλλον: Ecati
φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
βοηθός σκηνοθέτη: Χριστιάννα Μαριόλη

επικοινωνία-προβολή: Αγλαΐα Παγώνα
φωτογραφίες: Ρούλα Ρέβη

παραγωγή: Θοδωρής Μαροσούλης

από 30 Ιανουαρίου 2023
κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.00
και Τετάρτη στις 20.00

τιμές εισιτηρίων:
20 ευρώ (Ζώνη Α, Πλατεία)
18 ευρώ (Ζώνη Β, Πλατεία)
16 ευρώ (Εξώστης)
14 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων)

προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου

ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ
Δεριγνύ 8, Αθήνα - τηλ. 2108237330

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved