Γιώργος Λεμπέσης-Σοφία Τραντίδου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον ενός έτους γιο τους
Gossip Cam

Γιώργος Λεμπέσης-Σοφία Τραντίδου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον ενός έτους γιο τους

Την οικογενειακή τους ευτυχία απολαμβάνουν ο Γιώργος Λεμπέσης και η Σοφία Τραντίδου με τον ενός έτους γιο τους. 

Το ζευγάρι έχει άλλωστε μιλήσει δημόσια για τις μεγάλες προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί το οποίο ήρθε τελικά στον κόσμο μετά από 5 εξωσωματικές.

«Είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μας. Είναι μαγική η εμπειρία που βιώνουμε για την οποία παλέψαμε πολύ» είχε παραδεχτεί λίγο μετά τη γέννηση του μωρού τους σε συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής με τη σύζυγό του να συμπληρώνει: «Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου προσπαθούσα να φανταστώ πως είναι το μωρό. Ό,τι κι αν σκεφτόμουν όμως, όπως και αν ονειρευόμουν εκείνη τη στιγμή, δεν είχε καμία σχέση με τα συναισθήματα που με κατέκλυσαν όταν το αντίκρυσα. Είμαι πολύ συγκινημένη και απόλυτα ευτυχισμένη».

Δέκα τέσσερις μήνες μετά την άφιξη του μικρούλη τους ο Γιώργος Λεμπέσης και η σύζυγός του απολαμβάνουν την οικογενειακή ευτυχία που τους χάρισε ο μικρούλης. Τούς είδαμε για πρώτη φορά σε βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να απολαμβάνουν τις στιγμές τους όλοι μαζί.

Ο μικρός ήταν ήσυχος ήσυχος στο καρότσι που κρατούσε ο ευτυχής μπαμπάς ενώ η Σοφία Τραντίδου έκανε διάφορα ψώνια που είχε ανάγκη για την ίδια, τον μικρό και φυσικά τον σύζυγό της. Από τότε που έχουν γίνει γονείς, οι δυο τους φροντίζουν να η λείψει τίποτα στον μικρό αλλά και να περνούν ποιοτικό χρόνο όλοι μαζί μιας και για τους ίδιους η οικογένεια είναι ζωτικής σημασίας για εκείνους.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως οικογένεια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved