Η επανεμφάνιση της Ροδάνθης Καπαρού, η πανύψηλη κόρη της Παπαλάμπρου και το πατίνι της Κοσιώνη
Gossip Cam

Η επανεμφάνιση της Ροδάνθης Καπαρού, η πανύψηλη κόρη της Παπαλάμπρου και το πατίνι της Κοσιώνη

Συναντήσεις, επίσημες πρεμιέρες, πρωινές βόλτες και πολλαπλές εξόδους για τους επώνυμους.

Άλλοι επέλεξαν γνωστά στέκια για συναντήσεις, κουβέντα και ποτό, άλλοι έξοδο για θέατρο ενώ κάποιοι βρέθηκαν σε παρουσίαση βιβλίου. Ανάμεσα σε αυτά όμως και μια πρωινή έξοδο για μαμά και γιο!

Και αυτή δεν είναι άλλη από την έξοδο που έκανε πρόσφατα η Σία Κοσιώνη σε τον γιο της σε έναν από τους εμπορικότερους δρόμους της Αθήνας.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα την «τσάκωσε» σε μια στιγμή που πραγματικά δεν περιμέναμε καθώς την είδαμε να κάνει βόλτα με το ηλεκτρικό της πατίνι και φυσικά συνοδηγό τον λατρεμένο της γιο, Δήμο.

Σε γνωστό εστιατόριο του Νέου Ψυχικού είδαμε μετά από πολύ καιρό την Ροδάνθη Καπαρού, την οποία είχαμε γνωρίσει στον πρώτο κύκλο του Survivor μετά την επιστροφή του στον ΣΚΑΙ.

Με την αγωνιστικότητά της αλλά και γενικά με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, τον οποίο εμφάνισε αφού κατάλαβε πως της τα «έχωναν», η πρώην παίκτρια είχε καταφέρει να τρελάνει κόσμο και κοσμάκη. Μετά την αποχώρησή της η Ροδάνθη έγινε πραγματικά άλλος άνθρωπος.

Δες την στη gallery παρέα με τους επίσης Survivors Ασημίνα και Περικλή

Την ίδια ώρα στο MONK πραγματοποιούνταν η παρουσίαση βιβλίου του Ευδόκιμου Τσολακίδη.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ανάμεσά τους μια μεγάλη παρέα σπουδαίων ηθοποιών αλλά και τον Ηλία Βαλάση και τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Δες τους στη gallery

Πρεμιέρα για φίλους έκανε η παράσταση "Ο Επισκέπτης" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης κι εκεί μεταξύ άλλων είδαμε μετά από καιρό την πανύψηλη κόρη της Μαρίας Παπαλάμπρου.

Η κούκλα κόρη της ηθοποιού, Φαίδρα Αλεξοπούλου απόλαυσε τη μαμά της επί σκηνής και έπειτα πόζαραν μαζί!

Δες τους επώνυμους που έδωσαν το «παρών» στη gallery

Την ίδια βραδιά επίσημη πρεμιέρα πραγματοποίησε και η παράσταση «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» σε θεατρική διασκευή του ίδιου του «οσκαρικού» συγγραφέα και σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ασπιώτη

Ο Άκης Σακελλαρίου υποδύεται τον Τζον Κήτινγκ, τον αντισυμβατικό καθηγητή που όλοι θα θέλαμε να είχαμε. Ο Τάσος Χαλκιάς ερμηνεύει το ρόλο του συντηρητικού διευθυντή Νόλαν και ο Σπύρος Τσεκούρας αυτόν του τραγικού πατέρα κ. Πέρι.

Μαζί τους – το πιο σημαντικό – οι μαθητές, ο πυρήνας δηλαδή του έργου που απαρτίζεται από έναν επίλεκτο θίασο ταλαντούχων ηθοποιών της νέας γενιάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved