H σπάνια εμφάνιση του Άλκη Κούρκουλου, η νέα έξοδος Σολωμού-Mente Fuerte & τα ψώνια Χατζίδου-Παύλου!
Gossip Cam

H σπάνια εμφάνιση του Άλκη Κούρκουλου, η νέα έξοδος Σολωμού-Mente Fuerte & τα ψώνια Χατζίδου-Παύλου!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv κατέγραψε, για ακόμα μια φορά, τα πάντα, με τους celebrities να κάνουν τα ψώνια τους, ενώ κάποιοι άλλοι επέλεξαν ρομαντικά νυχτοπερπατήματα. 

Όσο ο καιρός το επιτρέπει, τι καλύτερο από μια πρωινή βόλτα, ενώ για εκείνους που ζητούν λίγη παραπάνω διασκέδαση, τους απαθανατίσαμε σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Πριν από λίγες μέρες, ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου πραγματοποίησαν μια πολύ χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να επισκεφθούν τα καταστήματα, για να κάνουν τις αγορές τους. Οι δυο τους, πιασμένοι χέρι χέρι απόλαυσαν τη βόλτα τους στο κέντρο. Η αλήθεια είναι πώς, παρά το αυξημένο πρόγραμμά τους, πάντοτε προσπαθούν αν βρουν χρόνο ο ένας για τον άλλον εκτός σπιτιού ή τηλεοπτικού πλατό, μιας και το ζευγάρι είναι μαζί στη ζωή, αλλά και στη δουλειά...

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφία από την βόλτα τους για ψώνια:

Από την άλλη ένα φρέσκο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι της σόουμπίζ, η Μαρία Σολωμού και ο Μente Fuerte απαθανατίστηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου εμφανιζόταν ο Θανάσης Αλευράς.

Οι δυο τους απόλαυσαν την βραδιά, αγκαλιά ο ένας με τον άλλον και μέσα από τις εικόνες που αποσπάσαμε καταλαβαίνουμε το πόσο πολύ ερωτευμένοι είναι οι δυο τους, αν και δεν έχουν παραδεχτεί ποτέ ανοιχτά τη σχέση τους...

Δείτε παρακάτω στην gallery:

Τέλος, μια από τις εκπλήξεις των τελευταίων ημερών ήταν και η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Άλκη Κούρκουλου στο θέατρο Αλκμήνη και στην παράσταση "Το φιλί της γυναίκας αράχνης". Ο ίδιος παρευρέθηκε για να βρεθεί δίπλα σε αγαπημένους φίλους και συναδέλφους του και να τους καμαρώσει επί σκηνής.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved