Σταυροπούλου-Καβογιάννη-Κωνσταντινίδου-Χατζηπαναγιώτης: Καρέ καρέ το γλέντι τους στη Βανδή!
Gossip Cam

Σταυροπούλου-Καβογιάννη-Κωνσταντινίδου-Χατζηπαναγιώτης: Καρέ καρέ το γλέντι τους στη Βανδή!

Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Καβογιάννη , Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης το έριξαν έξω πριν από λίγες μέρες και πέρασαν καταπληκτικά, χορεύοντας μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Η διάθεση ήταν στα ύψη και οι αγαπημένοι φίλοι διασκέδασαν με όλη τους της ψυχή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας.

Η Βίκυ Σταυροπούλου με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τις φίλες της Μαρία Καβογιάννη και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πέρασαν φανταστικά αυτό το Σαββατοκύριακο, μιας και πραγματοποίησαν σπάνια κοινή έξοδο στα μπουζούκια, που διασκέδασαν και με το παραπάνω.

Όλοι τους θυμήθηκαν μερικά από τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια, ενώ σε κάποια στιγμή, το κέφι ανέβηκε στα ύψη. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας και απαθανάτισε τους ηθοποιούς να διασκεδάζουν μοναδικά.

Μάλιστα, από στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στα social media, είδαμε ότι επισκέφθηκαν και το καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή, η οποία και έβγαλε μερικές υπέροχες selfie μαζί τους, δείχνοντας το πόσο πολύ απολαμβάνουν όλοι μαζί την στιγμή...

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved