Άρης Λεμπεσόπουλος: Για πρώτη φορά με την σύζυγο και τα παιδιά του! Σπάνιες φωτογραφίες
Gossip Cam

Άρης Λεμπεσόπουλος: Για πρώτη φορά με την σύζυγο και τα παιδιά του! Σπάνιες φωτογραφίες

Μπορεί ο Άρης Λεμπεσόπουλος να είναι από πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του με μακρά πορεία τόσο στην τηλεόραση όσο στο θέατρο, ωστόσο ελάχιστα είναι αυτά που γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή και αυτή ίσως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε οικογενειακές φωτογραφίες.

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος σε μια από τις σπάνιες εξόδους του, απαθανατίστηκε από τα φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει τη βόλτα και τα ψώνια του παρέα με την σύζυγο και τα παιδιά τους.

Ο ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στους γιους τους, για τους οποίους σε συνέντευξή του έχει πει:

«Θα ήθελα όσο μπορώ να τους δείξω ωραία πράγματα. Να τους πάω ταξίδια να δουν ωραία ποτάμια, ωραία αγάλματα, ωραία δέντρα. Να τους μάθω το ωραίο από ένστικτο. Δεν ξέρω άλλον τρόπο. Κοντεύουν πια τα πέντε. Κάθε μέρα κάνω λάθη και σωστά πράγματα. Και φωνάζω και εκνευρίζομαι και θυμώνω και μετά στεναχωριέμαι». Με την σύζυγό του Καμέλια, είναι μαζί χρόνια και πάντα πορεύονται με αγάπη και σεβασμό ο ένας στο πρόσωπο που άλλου.

«Όταν γνώρισα την γυναίκα μου κατάλαβα ότι είναι ένα ποτάμι που μ’ έριξαν και δεν θα μπορούσα να βγω. Αγαπούσα πάντα τη λέξη γαλήνη: Κι αυτή η λέξη μου ήρθε όταν τη γνώρισα -ή μάλλον στιγμές γαλήνης απέναντι στον θυμό μου, απέναντι στην Πρωτομαγιά που γεννήθηκα, που δεν ήταν αργία αλλά απεργία… Εκείνη καθόρισε τη συνέχεια –οι γυναίκες αποφασίζουν. Δεν είμαι και φύσει κυνηγός, έχοντας αναστολές, φόβους, χρειαζόμουν την κινητικότητα απ’ τον άλλον. Είναι από τη Ρουμανία. Ένας ορμητικός άνθρωπος, μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ήρθε στην Ελλάδα για να βρει δουλειά, να αλλάξει τη ζωή, τη μοίρα της. Ήταν εκείνη που εργαζόταν και υπήρχε πάντα ένα εισόδημα στο σπίτι, σε εποχές που δεν είχα δουλειά», έχει πει για εκείνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved