Κωνσταντίνος Καζάκος: Ταξίδι με την κόρη του, Τζένη! Ποιους άλλους επώνυμους είδαμε μαζί τους;
Gossip Cam

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ταξίδι με την κόρη του, Τζένη! Ποιους άλλους επώνυμους είδαμε μαζί τους;

Λαμπερό κάλεσμα σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάτρας έκανε ο Γιώργος Ντάβλας και ήταν όλοι εκεί!

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο γνωστές προσωπικότητες από την Αθήνα, ανάμεσα τους οι ηθοποιοί Χριστίνα Αλεξανιάν, Γιάννης Αθητάκης και ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την κόρη του Τζένη, η σοπράνο Έλενα Κελεσίδου, ο Γιώργος Ντάβλας, οι εικαστικοί Φένυ Μπούζα και Γιώργος Μπούνιας, η γυμνάστρια Σοφία Παθέκα, η fashion blogger Στέλλα Μέλιγκαν, ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, η Τίνα Μεσσαροπούλου, η Άντζελα Ευριπίδη και η Σάντρα Βουτσά.

Στο dinner που παρέθεσε ο Γιώργος Ντάβλας στο rooftop του ξενοδοχείου βρέθηκαν και προσωπικότητες που ζουν και επιχειρούν στην Πάτρα όπως η wedding planner Άννα-Μαρία Ρογδάκη, η Χαρά Ντάβλα, ο επιχειρηματίας Πέτρος Πλέσσας με την σύζυγό του Νάνσυ, η Βίβιαν Σαμούρη κ.α.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

Το ζωντανό ξενοδοχείο στην Πάτρα ενσαρκώνει τον αφρώδη και ελκυστικό τρόπο ζωής για τον οποίο είναι γνωστή η Πάτρα. Ενώ βρίσκονται στο ξενοδοχείο, οι επισκέπτες μπορούν να συνεχίσουν την καθημερινή τους προπόνηση επισκεπτόμενοι το γυμναστήριο ή κολυμπώντας στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου. Όταν έρθει η ώρα της εξερεύνησης, οι επισκέπτες θα βρεθούν σε ένα φανταστικό σημείο εκκίνησης για μια περιήγηση στην Πελοπόννησο, μια από τις πιο όμορφες ηπειρωτικές περιοχές της Ελλάδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved