Μακρόπουλος: Η απονομή πλατινένιου δίσκου, το δώρο στο κοινό & η ατάκα στον Βο για το ρύζι Καρολίνα!
Gossip Cam

Μακρόπουλος: Η απονομή πλατινένιου δίσκου, το δώρο στο κοινό & η ατάκα στον Βο για το ρύζι Καρολίνα!

Η απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου (σχεδόν τριπλά) που έγινε στον Νίκο Μακρόπουλο, φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (8/2) στο Estet επί της λεωφόρου Ποσειδώνος!

Ο Νίκος Μακρόπουλος υποδέχτηκε τους φίλους και συνεργάτες που βρέθηκαν εκεί για να τον τιμήσουν και βραβεύτηκε από τον ιδιοκτήτη της Sonar!

Με την παρουσία τους τον τίμησαν πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου μεταξύ των οποίων ο Σταμάτης Γονίδης, ο Σάκης Αρσενίου, ο Μπο, ο Stan, ο Κώστας Καραφώτης, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Γρηγόρης Πετράκος και φυσικά όλοι του οι συνεργάτες, μεταξύ των οποίων ο Βασίλης Δήμας και η στιχουργός Ελένη Γιαννατσούλια η οποία πρόσφατα είχε ένα ατύχημα με το πόδι της και περπατούσε με δυσκολία. Ο τραγουδιστής από μικροφώνου ευχαρίστησε επίσης τον γιο του αλλά και τη σύντροφό του που ήταν παρόντες στην όμορφη εκδήλωση.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την απονομή:

Ο Μπο που είναι στην επικαιρότητα αυτές τις ημέρες λόγω του Survivor και της σχέσης του με την Καρολίνα Καλύβα η οποία έληξε άδοξα όταν προβλήθηκαν τα πλάνα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη σε απομονωμένη καλύβα στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου, έχει συνεργαστεί με τον τραγουδιστή και τον ανέβασε στην πίστα να τραγουδήσουν μαζί!

Η ατάκα του όμως έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια! «Ο Μπο είναι στην επικαιρότητα αυτές τις μέρες! Του ζήτησαν να κάνει διαφήμιση για το ρύζι Καρολίνα και δεν δέχτηκε…», είπε ο Νίκος Μακρόπουλος με πολύ χιούμορ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε ένα υπέροχο δώρο σε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί! Συγκεκριμένα χάρισε σε όλους τους παρευρισκόμενους ένα usb με τραγούδια του δίσκου και ένα μικρό λεύκωμα με τους στίχους των τραγουδιών, τα οποία φυσικά ερμήνευσε και live!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved