H σπάνια εμφάνιση της Δήμητρας Λιάνη, ο Παύλος Τσίμας με τη σύζυγό του και ο Χρήστος Θηβαίος
Gossip Cam

H σπάνια εμφάνιση της Δήμητρας Λιάνη, ο Παύλος Τσίμας με τη σύζυγό του και ο Χρήστος Θηβαίος

Σπάνιες εμφανίσεις επωνύμων και ζευγάρια που παρά τα χρόνια κοινής συμβίωσης συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις βόλτες τους περπατώντας χέρι χέρι!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv είναι πάντα στα πιο πολυσύχναστα μέρη της πρωτεύουσας και μας χαρίζει ωραία στιγμιότυπα.

Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων ο φωτογραφικός μας φακός «συνάντησε» την Δήμητρα Λιάνη σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της. Πάντα σικάτη με μια υπέροχη εμφάνιση σε casual στιλ η Δήμητρα Λιάνη έκανε τη βόλτα και τις αγορές της παρέα με φίλους. Τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει ένα ιδιαίτερο look αφού επιμένει στο κοντό κούρεμα έχοντας όμως υιοθετήσει την πιο hot τάση στο χρώμα των μαλλιών της.

Δες την στη gallery

Στο ίδιο πολυκατάστημα «συναντήσαμε» τον Παύλο Τσίμα με την γοητευτική σύζυγό του. Το ζευγάρι καθ΄ όλη της διάρκεια της βόλτα τους μέσα στο εμπορικό περπατούσε χέρι χέρι ενώ έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου με κουβεντούλα και χαμόγελο.

O δημοσιογράφος και παρουσιαστής έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Παύλος Τσίμας εδώ και πολλά χρόνια είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του, Καίτη Τσίμα με την οποία έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Συγκεκριμένα οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Δες τους να περπατούν χέρι χέρι

Τον Χρήστο Θηβαίο με μια φίλη του είδαμε στο κέντρο της Αθήνας. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν να περπατούν στο κέντρο της πόλης.

Μια ακόμη σπάνια εμφάνιση του τραγουδιστή καθώς κρατά την προσωπική του ζωή από τη δημοσιότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved