Ο  Τανιμανίδης, τα γέλια Μανουσάκη-Ηλιάκη και το τρελό  κέφι της Οικονομάκου
Gossip Cam

Ο Τανιμανίδης, τα γέλια Μανουσάκη-Ηλιάκη και το τρελό κέφι της Οικονομάκου

Βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, καφέ με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και γλέντια είχε το πρόγραμμα των επωνύμων τις προηγούμενες ημέρες.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν «παρών» και τους εντόπισε όλους.

Στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στη Βουκουρεστίου «συναντήσαμε» τον Σάκη Τανιμανίδη παρέα με φίλο του να απολαμβάνει τη βόλτα και τις αγορές του. Γοητευτικός όπως πάντα με στιλ casual τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα. Αυτή την περίοδο ο Σάκης πραγματοποιεί γυρίσματα για το Dragons’ Den, project που δείχνει να έχει αγαπήσει το κοινό.

Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων απαθανατίστηκαν να πίνουν το καφέ τους η Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη. Το ζευγάρι έκανε τις αγορές τους κι έπειτα κάθισε σε καφέ του πολυκαταστήματος για τον καφέ του. Θυμίζουμε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δούμε την τηλεοπτική επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη αφού θα μοιράζεται με τον Νικόλα Ράπτη την παρουσίαση μίας αφιερωματικής εκπομπής για τα 30 χρόνια ύπαρξης του ΑΝΤ1

Στο Hotel Ερμού απόλαυσε η Αθηνά Οικονομάκου όμορφες στιγμές με φίλους. Η ηθοποιός μάλιστα ήρθε σε κέφι αφού κάποια στιγμή ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να λικνίζεται με τις επιτυχίες της Άννας Βίσση.

Η Αθηνά σικάτη όπως πάντα για την έξοδο της επέλεξε ένα υπέροχο παντελόνι με ιδιαίτερο μοτίβο, το οποίο συνδύασε με μπλε σατέν πουκάμισο και φυσικά ολοκλήρωσε το look της με κοσμήματα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved