Ανδρομάχη-Σάλτη: Στο ίδιο event μετά τον σάλο με την «Παράλληλη αγάπη»-Ποια ανέβασαν να τραγουδήσει;
Gossip Cam

Ανδρομάχη-Σάλτη: Στο ίδιο event μετά τον σάλο με την «Παράλληλη αγάπη»-Ποια ανέβασαν να τραγουδήσει;

Το βράδυ της Τρίτης (21/2) ο Νίκος Απέργης και η Panik Platinum μας προσκάλεσαν στο νυχτερινό κέντρο Cabaret, στην απονομή του χρυσού album του «Κομμάτι της ζωής μου»!

Εκεί βρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz και του καλλιτεχνικού κόσμου και φυσικά πολλοί τραγουδιστές που τίμησαν τον Νίκο Απέργη με την παρουσία τους!

Μεταξύ αυτών ήταν και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου με τη Χριστίνα Σάλτη! Οι δύο τραγουδίστριες, βρέθηκαν στο ίδιο event, μετά τον σάλο που ξέσπασε με το τραγούδι «Παράλληλη αγάπη»!

Να θυμίσουμε πως το cover της Ανδρομάχης έγινε viral λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του, ενώ η Χριστίνα Σάλτη είναι εκείνη η οποία έχει πάρει και επίσημα τα δικαιώματα του τραγουδιού που πρώτη είχε ερμηνεύσει η Άντζυ Σαμίου.

Η Χριστίνα Σάλτη καθόταν με την παρέα της στο πρώτο τραπέζι ενώ λίγο πιο πίσω ήταν και η Ανδρομάχη. Αμέσως μετά την απονομή ο Νίκος Απέργης τραγούδησε ζωντανά τις μεγάλες επιτυχίες του και ανέβασε επί σκηνής αρκετούς συναδέλφους!

Και ενώ η Χριστίνα Σάλτη είχε αποχωρήσει από το Cabaret, ο τραγουδιστής κάλεσε στην πίστα την Ανδρομάχη, που όπως είπε και ο ίδιος «είναι στην επικαιρότητα» και ερμήνευσε την «Παράλληλη αγάπη» και όχι μόνο!

Δείτε στιγμιότυπα από τη βραδιά στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved