Εύα Λάσκαρη: Σπάνια έξοδος με τον γιο της, Μάκη! Βόλτα και ψώνια στα βόρεια προάστια
Gossip Cam

Εύα Λάσκαρη: Σπάνια έξοδος με τον γιο της, Μάκη! Βόλτα και ψώνια στα βόρεια προάστια

Σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την Εύα Λάσκαρη, πρόσφατα.

Η ίδια, δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις και αυτή ήταν μία από τις σπάνιες φορές που την εντοπίζουμε κάπου έξω μαζί με τον γιο της, Μάκη!

Μαμά και γιος πήγαν μαζί για ψώνια και έκαναν παράλληλα και τη βόλτα τους. Ευδιάθετη η Εύα Λάσκαρη, έδειχνε να απολαμβάνει τη βόλτα της με τον μικρό!

laskari-(7).jpg

Να θυμίσουμε πως η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, λίγο μετά τη γέννα:

«Είμαστε πολύ καλά, από την αρχή είμαστε πολύ καλά! Είμαστε περίπου δύο χρόνια μαζί και θέλαμε από την αρχή αυτό το παιδάκι… Ήθελα και εγώ αδερφάκι για τον Παναγιώτη… Εντάξει ανυπομονώ αλλά και αγχώνομαι. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ περίεργα γενικά, έχασα τη μαμά μου τον Ιούνιο και από την αρχή που γνώρισα τον Γιάννη ήταν πολύ περίεργη η ζωή μας.

Τις πρώτες εβδομάδες, δεν ήξερα καν ότι ήμουν έγκυος απλά νόμιζα και περίμενα να έχω μεγαλύτερη καθυστέρηση για να κάνω το τεστ. Έκανα γυμναστική και είχα τρομερά μεγάλη αιμορραγία. Όταν ο γιατρός με είδε που είπε ότι δεν πιστεύει ότι θα κρατήσω αυτό το παιδί».

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από τη βόλτα τους στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved