Κάτια Ταραμπάνκο- Τζέιμς Καφετζής: Η νυχτερινή έξοδος, τα γέλια τα πειράγματα
Gossip Cam

Κάτια Ταραμπάνκο- Τζέιμς Καφετζής: Η νυχτερινή έξοδος, τα γέλια τα πειράγματα

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Τζέιμς Καφετζής διασκέδασαν μαζί σε νυχτερινό κέντρο και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί.

Δυο νέοι άνθρωποι που έγιναν γνωστοί μέσα από ριάλιτι βρέθηκαν μαζί να διασκεδάζουν. Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία πήρε μέρος στο GNTM και ήταν η μεγάλη νικήτρια και από την άλλη ο James Καφετζής τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Survivor.

Αν και πολλοί πίστευαν ότι εκείνος θα ήταν ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης ο Τζέιμς αποχώρησε οικοιοθελώς από το παιχνίδι δείχνοντας την αντίδρασή του στην ανακοίνωση της παραγωγής ότι το Survivor θα έπαιρνε και άλλη χρονική παράταση.

6349_JAMES_KAFETZIS_KATIA_TARAMPANKO_1122023.jpg

Και οι δυο έχουν φανατικό κοινό και οι δυο έχουν ένα κοινό. Τη συμμετοχή τους στο Survivor.

Η Κάτια και ο Τζέιμς γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και δεν άργησαν να γίνουν φίλοι. Οι δυο πρώην παίκτες έχουν έρθει αρκετά κοντά και διασκέδασαν στο Teatro με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Σάκη Ρουβά.

Από την πρώτη στιγμή που ήταν στο νυχτερινό κέντρο παρατήρησαν τους φωτογράφους, ωστόσο, δεν έδειχνε να τους νοιάζει. Κατά την διάρκεια της διασκέδασής τους δεν σταμάτησαν να γελάνε, να μιλάνε και να πειράζει ο ένας τον άλλον.

Δείτε καρέ- καρέ όσα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved