Ο χαρταετός της Κοσιώνη, το ασπρόμαυρο look της Μακρυπούλια και οι πανάκριβες γόβες της Παναγιώταρου
Gossip Cam

Ο χαρταετός της Κοσιώνη, το ασπρόμαυρο look της Μακρυπούλια και οι πανάκριβες γόβες της Παναγιώταρου

O φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τις τελευταίες μέρες πλήθος celebrities σε διάφορα μέρη της Αθήνας να απολαμβάνουν τις ελεύθερες ώρες τους και να γεμίζουν τις μπαταρίες τους, ανάλογα με τις δικές τους επιθυμίες. 

Εν όψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, πολλοί ήταν εκείνοι που βρήκαν την ευκαιρία να ξεσκάσουν και να απολαύσουν τις ελεύθερες μέρες τους.

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης παρέα με το γιο τους, Δήμο, το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ανέβηκαν μέχρι τον λόφο Φιλοπάππου με σκοπό να πετάξουν τον χαρταετό τους και να περάσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και ο δήμαρχος Αθηναίων, παρά το αυξημένο με υποχρεώσεις πρόγραμμά τους, αποφάσισαν να περάσουν στιγμές με το γιο τους και έτσι όλοι μαζί απόλαυσαν το πρωινό τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Στο κέντρο της Αθήνας, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία για ακόμα μια φορά, μας εντυπωσίασε με το απαράμιλλο στυλ της. Η ίδια απόλαυσε τη βόλτα της ενώ είχε επιλέξει ένα total black outfit, με το οποίο και έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι γόβες της, γνωστού οίκου, της ταίριαζαν πάρα πολύ.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Τέλος, η Ζέτα Μακρυπούλια, σε ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά πλατό και τις δουλειές της, αποφάσισε να το ρίξει έξω και να παρτάρει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Μποφίλιου. Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι και ήταν πολύ κομψή, ενώ το χαμόγελό της έλαμπε!

Δείτε στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved