Η επανένωση των Άγριων μελισσών, οι υπέροχες Λέχου - Καβογιάννη και η Παναγιώταρου
Gossip Cam

Η επανένωση των Άγριων μελισσών, οι υπέροχες Λέχου - Καβογιάννη και η Παναγιώταρου

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν παντού και αυτή την εβδομάδα και απαθανάτισε πλήθος επωνύμων.

Συγκεκριμένα, «τσακώσαμε» την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο κέντρο της Αθήνας με total black outfit, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει, την ώρα που έκανε τη βόλτα της. Η τσάντα της και οι γόβες της έκλεψαν για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις.

Αρκετά κοντά της και συγκεκριμένα στη Βουκουρεστίου είδαμε και τον Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος αυτό το διάστημα έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις που προσπαθεί να τις προλάβει όλες!

Εξίσου... busy ήταν και ο Πάνος Μουζουράκης στο κέντρο ενώ η λεοπάρ γούνα της Γιώτας Νέγκα δεν πέρασε απαρατήρητη!

Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τώρα έγινε κάτι "μαγικό". Η παράσταση "μεταΜέλισσες" κατάφερε για άλλη μια φορά να ενώσει τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς «Άγριες μέλισσες»! Και ποιον δεν είδαμε εκεί! Τον Γιώργο Σουξέ, τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, τη Μαρία Αντουλινάκη, την Ελένη Καρακάση και άλλους!

Έδειχναν να περνούν φανταστικά και όπως φαίνεται έχουν διατηρήσει άψογες σχέσεις μεταξύ τους μετά το τέλος της σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Υπέροχες όπως πάντα και η Κατερίνα Λέχου με την Μαρία Καβογιάννη οι οποίες πόζαραν ευδιάθετες στον φακό μας. Οι δυο αγαπημένες ηθοποιοί και άλλα αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Δημάκη με τίτλου "Το ποτάμι των χιλίων τυφλών".

Να θυμίσουμε πως τον Πάνο Δημάκη απολαμβάνουμε ως "Γεράκι" στο τηλεπαιχνίδι " The Chase" και φυσικά από την παρουσίαση του βιβλίο του δεν θα μπορούσε να λείπει και η Μαρία Μπεκατώρου που το παρουσιάζει!

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved