Άννα Μαρία Βέλλη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο και οι τρυφερές στιγμές
Gossip Cam

Άννα Μαρία Βέλλη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο και οι τρυφερές στιγμές

Η Άννα Μαρία Βέλλη δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι σε σχέση, όμως προτίμησε να μην απασχολεί τα media με την προσωπική της ζωή, ειδικά τον τελευταίο καιρό.

Παρ' όλα αυτά και παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τον νέο άντρα που μονοπωλεί την καθημερινότητά της, η όμορφη influencer και παρουσιάστρια η οποία μας είχε απασχολήσει αρκετά με τη συμμετοχή της πριν από τρία χρόνια στο Survivor, δεν έχει κανέναν λόγο να κρύβεται από τις κάμερες και τους φωτογράφους.

Προσφάτως μάλιστα έκανε και δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Έδειχναν πολύ χαλαροί και μάλιστα κάποια στιγμή έπιασαν ο ένας τρυφερά το χέρι του άλλου και συνέχισαν τη βόλτα τους στα μαγαζιά.

Έδειξαν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και έκαναν τα απαραίτητα ψώνια τους σε πολύ καλή διάθεση.

Το ζευγάρι δείχνει να έχει αποκτήσει την απαιτούμενη οικειότητα που υπάρχει ανάμεσα σε δύο ερωτευμένους, γεγονός που προδίδει ότι οι δυο τους είναι μαζί αρκετούς μήνες και έχουν βρει τις ισορροπίες τους.

Δείχνουν να τους αρέσουν τα ίδια πράγματα πάνω κάτω ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη δείχνει να διανύει μία πολύ καλή περίοδο στην προσωπική της ζωή μιας και μοιάζει να είναι πολύ καλά ψυχολογικά. Και για του λόγου το αληθές, δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved