Οι αγκαλιές Μαραβέγια-Σωτηροπούλου & Σαμαρά-Ποιμενίδη, ο έρωτας της Σάντυ με τον Μιχαήλ & ο Γκλέτσος
Gossip Cam

Οι αγκαλιές Μαραβέγια-Σωτηροπούλου & Σαμαρά-Ποιμενίδη, ο έρωτας της Σάντυ με τον Μιχαήλ & ο Γκλέτσος

Να ξεσκάσουν είπαν μερικά από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ ενώ και ο Απόστολος Γκλέτσος θέλησε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η Πάολα με τον Γιάννη Πλούταρχο. 

Η προσωπική μουσικοθεατρική παράσταση του Θανάση Αλευρά «40 και βγαίνω» ήταν η καλύτερη αφορμή για την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη να βρεθούν στο Vox ώστε να τον απολαύσουν.

Εκεί βρέθηκαν, το ίδιο βράδυ και η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας οι οποίοι χάρισαν στον φωτογραφικό φακό πολύ τρυφερά ενσταντανέ ενώ τα φλας των φωτογράφων τράβηξαν και η Σάντυ Χατζηιωάννου με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη που έκαναν ουσιαστικά την πρώτη επίσημη βραδινή έξοδό τους μαζί.

Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο βρέθηκαν και ο Μέμος Μπεγνής αλλά και η Γιώτα Νέγκα που έσπευσαν να συγχαρούν τον Θανάση Αλευρά για τις ερμηνείες τους επί σκηνής.

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος διασκέδασε ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στην ίδια παρέα με τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο. Οι δύο καλλιτέχνες έδειξαν να το διασκεδάζουν ιδιαίτερα με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved