Οι βόλτες Σαμπάνη-Σαρρή, η stylish Πετρουλάκη, ο Δεληβοριάς & η ακριβή τσάντα της Παναγιώταρου
Gossip Cam

Οι βόλτες Σαμπάνη-Σαρρή, η stylish Πετρουλάκη, ο Δεληβοριάς & η ακριβή τσάντα της Παναγιώταρου

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv στάθηκε για ακόμα μία φορά τυχερός και απαθανάτισε επώνυμους σε καθημερινές στιγμές τους, είτε με το φως της ημέρας είτε σε βραδινές εξόδους. 

Πριν από μερικές φορές «τσακώσαμε» τον Γιώργο Σαμπάνη σε πρωινή βόλτα του με την εδώ και αρκετούς μήνες αγαπημένη του Ιωάννα Σαρρή η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, όπως άλλωστε κάνει και εκείνος. Το ζευγάρι έδειξε να απολαμβάνει την ανοιξιάτικη βόλτα του ενώ ο τραγουδοποιός μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Σε άλλο σημείο της πρωτεύουσας εντοπίσαμε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία με total black λουκ έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν πάνω της. Φυσικά, κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της γνωρίζει ότι ένα λουκ είναι ολοκληρωμένο όταν έστω και ένα αντικείμενο από το styling τραβάει τα βλέμματα και αυτό ξεκάθαρα στη συγκεκριμένη εμφάνισή της ήταν η πανάκριβη τσάντα της γνωστού Γαλλικού οίκου μόδας που αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας. Η Αλεξάνδρα δεν μας απογοήτευσε καθόλου στη συγκεκριμένη εμφάνισή της μαζί με έναν φίλο της.

Σε μεγάλα κέφια και ντυμένη casual athletic όπως την έχουμε συνηθίσει εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Πετρουλάκη. Πολυάσχολη και μητέρα τεσσάρων κοριτσιών, η όμορφη γυμνάστρια πάντα καταφέρνει να κάνει πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα συζητηθούν. Όπως αυτή στην πρόσφατη εμφάνισή της στο κέντρο της Γλυφάδας όπου έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση και έτοιμη να αδράξει τη μέρα της:

Σπάνια βραδινή έξοδο με τη σύζυγό του, Βάσω Καβαλιεράτου έκανε ο Φοίβος Δεληβοριάς για να απολαύσει έναν καλό του φίλο και συνεργάτη του, τον Θανάση Αλευρά. Οι τρεις καλλιτέχνες φέτος συνεργάζονται για τα «Νούμερα» στην ΕΡΤ και είναι πολύ καλοί φίλοι και έτσι το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μη σπεύσει να απολαύσει τον Θανάση Αλευρά στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί «40 και φύγαμε» στο VOX. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved