Το εντυπωσιακό outfit της Εύης Φραγκάκη, η χαρούμενη Μπέττυ Μαγγίρα με τον σύζυγό της και η Φλορίντα
Gossip Cam

Το εντυπωσιακό outfit της Εύης Φραγκάκη, η χαρούμενη Μπέττυ Μαγγίρα με τον σύζυγό της και η Φλορίντα

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv στάθηκε τυχερός και απαθανάτισε πολλούς celebrities σε χαλαρές καθημερινές στιγμές τους.

Προ ημερών για παράδειγμα εντόπισε έξω από εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων την Εύη Φραγκάκη να περπατάει διαβάζοντας το οπισθόφυλλο του βιβλίου που μόλις είχε αγοράσει.

Η όμορφη δημοσιογράφος, με απαράμιλλο casual στυλ, βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο για στοχευμένα ψώνια και όταν τελείωσε πήρε τον δρόμο της επιστροφής δείχνοντας και λίγο βιαστική. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

Σε shopping therapy επιδόθηκαν όμως και η Μπέττυ Μαγγίρα με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη. Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και είκοσι χρόνια και είναι το ίδιο ερωτευμένο με τον πρώτο καιρό της γνωριμίας του έδειξε να απολαμβάνει τον χρόνο που πέρασε μαζί μιας και λόγω υποχρεώσεων αυτό είναι κάτι αρκετά δύσκολο στην καθημερινότητα. Το βαρύ πρόγραμμα επιβαρύνουν ιδιαίτερα και οι μαθητικές υποχρεώσεις αλλά και οι δραστηριότητες των δύο κοριτσιών τους που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και των δύο.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο πρώην αθλητής του πόλο χάρηκαν τη βόλτα τους στα μαγαζιά, ψώνισαν όσα ήθελαν και όταν τελείωσαν βγήκαν έξω για να χαρούν την ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα συζητώντας. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Σε πολύ καλή διάθεση εντόπισε τέλος ο φωτογραφικός φακός τη Φλορίντα Πετρουτσέλι η οποία μάλιστα όταν είδε μπροστά της τον φωτογραφικό φακό, έριξε και ένα χαμόγελο. Με casual στυλ και πολύ fashion αξεσουάρ, η όμορφη παρουσιάστρια έδειχνε λίγο βιαστική, κάνοντας γρήγορα γρήγορα τα ψώνια της για να επιστρέψει πίσω στο σπίτι και στα παιδάκια της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved