Με ροκ στυλ η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε σπάνια δημόσια εμφάνιση - Η αλλαγή που λίγοι πρόσεξαν!
Gossip Cam

Με ροκ στυλ η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε σπάνια δημόσια εμφάνιση - Η αλλαγή που λίγοι πρόσεξαν!

Στο κέντρο της Αθήνας εθεάθη πρόσφατα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και φυσικά το απίθανο στυλ της ήταν εκείνο που τράβηξε τα βλέμματα για άλλη μια φορά.

Η ηθοποιός έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την δικαστική διαμάχη που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη.


Η Άννα Μαρία μόλις με το στυλ που επανέρχεται πάντοτε τους λιγότερο δροσερούς μήνες.

Η ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ, σκούρο τζιν παντελόνι σε boodcut γραμμή, ένα ζευγάρι chunky δερμάτινες μπότες, ένα πουλόβερ σε έντονο μπλε και κοκκάλινα γυαλιά ηλίου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η αλλαγή που λίγοι πρόσεξαν!

Όπως φαίνεται και στις εικόνες η εντυπωσιακή ηθοποιός άρχισε να μακραίνει ξανά τα μαλλιά της και η αλλαγή αυτή της πάει πολύ. Η ίδια εδώ και αρκετό είχε υιοθετήσει το αγορίστικο στυλ αλλά οι αλλαγές της πηγαίνουν και τις κάνει συχνά.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε μιλήσει για την ηλικία, την εμφάνιση και τις αισθητικές παρεμβάσεις:

«Με απασχολεί το μεγάλωμα, η ηλικία, αλλά θεωρώ ότι έχει και θετικά όλο αυτό. Η ασθένεια με φοβίζει, το γήρας όχι, χωρίς να σημαίνει ότι χαίρομαι κιόλας. Αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε άλλη επιλογή. Δεν έχω τίποτα με τις επεμβάσεις, αρκεί να μην σε κάνουν τέρας. Επιπλέον πιστεύω ότι δεν μπορείς να κρύψεις την ηλικία σου. Δεν μπορείς να είσαι πενήντα και να νομίζεις ότι είσαι είκοσι. Δεν θα κοροϊδέψεις κανέναν. Να μεγαλώνεις όμορφα, όσο γίνεται, χωρίς να γελοιοποιείσαι. Σκέφτομαι ότι οι αισθητικές παρεμβάσεις γίνονται και εθισμός -και σε παίρνει από κάτω.... Η ζωή, όσο είμαστε υγιείς εμείς και οι γύρω μας, είναι ωραία και καλό είναι να επιθυμούμε το καλό γήρας, το γήρας που είσαι όρθιος: Γιατί το γήρας είναι ο μόνος τρόπος να ζήσεις...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved