Θυμάστε την Εύη Ιωαννίδου από το πρώτο GNTM; Δείτε πώς είναι σήμερα σε σπάνια δημόσια εμφάνισή της
Gossip Cam

Θυμάστε την Εύη Ιωαννίδου από το πρώτο GNTM; Δείτε πώς είναι σήμερα σε σπάνια δημόσια εμφάνισή της

Η Εύη Ιωαννίδου ήταν μία από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες του GNTM και μετά το τέλος του άνοιξε τα φτερά της στον χώρο του modeling.

Το μοντέλο που ξεχώρισε μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star γεννήθηκε στη Βέροια όπου με την οικογένειά της διατηρούν επιχείρηση café και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει «Αισθητική-Κοσμετολογία» και ταυτόχρονα με τις σπουδές της ασχολήθηκε έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα ως μοντέλο.

Η πρώην σύντροφος του Ίνο Φάις είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και η κάθε της ανάρτηση προκαλεί το ενδιαφέρον τους.

Μιλώντας για το GNTM είχε δηλώσει: «Δεν υπάρχουν οι δοκιμασίες του GNTM στο εξωτερικό. Δεν θα σε βάλει ο πελάτης να περπατήσεις κάθετη πασαρέλα από ταράτσα. Δεν θα σου πει ο πελάτης να πάρεις ένα πτηνό και να το βάλεις στο κεφάλι».

Η Εύη Ιωαννίδου έκανε πρόσφατα την βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας και βεβαίως ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί.

Δείτε τις φωτογραφίες:

H ίδια έχοντας ανοίξει τα φτερά της στον χώρο της μόδας είχε μιλήσει για το ταξίδι της στην Ινδία, όπου έκατσε δύο μήνες. «Στην Ινδία βγήκα δύο φορές, δεν μας άφηνε ο μπούκερ να κυκλοφορούμε. Στην Ινδία ήταν δύσκολες οι συνθήκες, είχε μόλυνση, κυκλοφορούσα με μάσκα. Στην Ιταλία γνώρισα πολλούς Ιταλούς που παρέμειναν φίλοι μου. Είμαι κοινωνική. Δεν έκανα κάποια σχέση», ανέφερε η πρώην παίκτρια του GNTM στη Φαίη Σκορδά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved