H εγκυμονούσα Τζούλια Κόλλια, οι ευτυχισμένοι Τούνη-Αλεξάνδρου & η Μαγγίρα με τις κούκλες κόρες της
Gossip Cam

H εγκυμονούσα Τζούλια Κόλλια, οι ευτυχισμένοι Τούνη-Αλεξάνδρου & η Μαγγίρα με τις κούκλες κόρες της

Ψώνια, ψώνια και... ψώνια για τους απανταχού celebrities ενόψει Πάσχα και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv είναι πανταχού παρών! 

H όμορφη πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζούλια Κόλλια εθεάθη στο Golden Hall να κάνει τα ψώνια της με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στην 26η εβδομάδα της κύησής της να έχει ήδη ξεπροβάλλει. Βέβαια, είναι τόσο προσεκτική με τη σιλουέτα της που ίσα που φαίνεται ότι είναι έγκυος η όμορφη influencer η οποία βέβαια περιμένει πώς και πώς την άφιξη του μωρού της. Δείτε την παρακάτω σε φωτογραφίες:

Βόλτα στο εμπορικό κέντρο για τα πρώτα πασχαλινά ψώνια βρέθηκαν και ο Γιάννης Βαρδής με τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφίδα και τα παιδιά τους, τη μικρή Κατερίνα και τον γιο τους Αντώνη. Η οικογένεια έδειξε να απολαμβάνει τις στιγμές μαζί με τα πιτσιρίκια να κάνουν παιχνίδια με τα πατίνια τους και τους γονείς τους να χαίρονται που βλέπουν τα μικρά τους τόσο ευτυχισμένα. Η μαμά Νατάσα βέβαια βρήκε και την ευκαιρία να πάρει μικρά δωράκια για αγαπημένα πρόσωπα. Δείτε παρακάτω:

Στους εμπορικούς δρόμους της Κηφισιάς απόλαυσαν προ ημερών τη βόλτα τους η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, για πρώτη φορά χωρίς τον νουνίκο τους, τον νεογέννητο γιο τους που προφανώς είχαν αφήσει σε καλά χέρια για να απολαύσουν αυτές τις στιγμές μόνοι.

Το ζευγάρι, ντυμένο casual και με την Ιωάννα εντελώς άβαφτη, έκαναν τη βόλτα τους στα μαγαζιά, χάζεψαν βιτρίνες και ήπιαν καφέ σε στέκι της περιοχής, πριν επιστρέψουν και πάλι σπίτι για να είναι μαζί με τον μικρούλη τους ο οποίος τους έχει απόλυτη ανάγκη.

Με τις δύο κόρες της Ανδριάνα και Καλλινίκη εθεάθη σε εμπορικό κέντρο για ψώνια η Μπέττυ Μαγγίρα. Οι μικρές πλέον μεγάλωσαν και μάλιστα η μεγάλη, κοντεύει να φτάσει τη μητέρα της στο ύψος. Άλλωστε είναι ήδη 13 ετών και διανύει την εφηβεία της και τόσο εκείνη όσο και η μικρότερη, Καλλινίκη, έχουν πάρει την ομορφιά και τη γοητεία των γονιών τους. Όσο για το στυλ τους, έχουν πάρει και εκεί πολύ καλά μαθήματα από τη μαμά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved