Μαρία Χατζηστεφανή: Η έξοδος χωρίς τις πανάκριβες γόβες της και η πολλών χιλιάδων ευρώ τσάντα της
Gossip Cam

Μαρία Χατζηστεφανή: Η έξοδος χωρίς τις πανάκριβες γόβες της και η πολλών χιλιάδων ευρώ τσάντα της

Η Μαρία Χατζηστεφανή μπορεί να είναι πολλά χρόνια στον επιχειρηματικό χώρο όμως έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Dragons' Den του ANT1.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια ζει στο εξωτερικό και δεν δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και αυτός είναι επίσης ένας επιπλέον λόγος που δεν την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Με αφορμή όμως τη συμμετοχή της στην εκπομπή επενδύσεων που παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά και τις συμφωνίες που έκλεισε μέσα από αυτή, η Μαρία Χατζηστεφανή έχει αυξήσει τις επισκέψεις της στη χώρα μας!

Η επιχειρηματίας απαθανατίστηκε πρόσφατα από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr, σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όπου έκανε τη βόλτα και τα ψώνια της.

mariaxatzistefani-(3).jpg

Η ίδια, κρατούσε μια τσάντα με τα ψώνια που έκανε, στο ένα χέρι, ενώ με το άλλο κρατούσε την πανάκριβη τσάντα της η οποία κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ, καθώς είναι κομμάτι γνωστού οίκου.

Τα παπούτσια της ήταν επίσης πανάκριβα, αν και δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο και ήταν ένα κλασικό μαύρο παπούτσι και δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη. Φορούσε ένα μαύρο κοστούμι και ένα λευκό t-shirt και ήταν σικ και στιλάτη!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved