H σπάνια εμφάνιση του Σωτήρη Τζεβελέκου, ο βιαστικός Κρατερός Κατσούλης & ο γοητευτικός Παπακαλιάτης
Gossip Cam

H σπάνια εμφάνιση του Σωτήρη Τζεβελέκου, ο βιαστικός Κρατερός Κατσούλης & ο γοητευτικός Παπακαλιάτης

Τυχερός στάθηκε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανατίζοντας τους επώνυμους σε ωραίες στιγμές λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα.

Μια από αυτές τις στιγμές και η εμφάνιση του Σωτήρη Τζεβελέκου με την σύζυγό του, Έφη Θεοχάρη.

tzevelekos-(1).jpg

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην επίσημη προβολή της ταινίας «Πέντε». Το ζευγάρι χαμογελαστό απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό παρέα με φίλους. Πριν από περίπου δύο χρόνια είχε γραφτεί ότι τόσο ο Σωτήρης Τζεβελέκος όσο και η σύζυγός του Έφη Θεοχάρη εργάζονταν για τα προς το ζην σε ταξί, έχοντας αφήσει για πάντα τον κατά τα άλλα λαμπερά φώτα του καλλιτεχνικού χώρου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μοναχοκόρη τους ζει μόνιμα στο Λονδίνο και εκείνοι απολαμβάνουν την ηρεμία τους στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι.

Δες πώς είναι σήμερα στη gallery

Στο κέντρο της Αθήνας ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Γοητευτικός όπως πάντα άλλωστε ο ηθοποιός τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα. Αυτό το διάστημα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το νέο κύκλο του Maestro έχοντας ήδη ξεκίνησε τα πρώτα γυρίσματα.

Σε μια σπάνια εμφάνιση «τσακώσαμε» και τον Κρατερό Κατσούλη. Ο ηθοποιός, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά του Ant1 «Ποιος Παπαδόπουλος», απαθανατίστηκε βιαστικός σε μεγάλο εμπορικό κέντρο να κάνει τις αγορές του.

Δες τον στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved