H Μόνικα Μπελούτσι με total black outfit, το απίθανο look της Καζαντζόγλου & ο βιαστικός Μαραντίνης
Gossip Cam

H Μόνικα Μπελούτσι με total black outfit, το απίθανο look της Καζαντζόγλου & ο βιαστικός Μαραντίνης

Όταν γυρίζεις, εντοπίζεις και όταν μάλιστα είναι μέρες πριν τις Πασχαλινές εορτές τότε ο φωτογραφικός φακός στέκεται τυχερός καθώς απαθανατίζει δεκάδες επώνυμους στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της Αθήνας συναντήσαμε τον Θοδωρή Μαραντίνη. Κρατώντας ένα μικρό βαλιτσάκι και φυσικά φορώντας το δερμάτινο τζάκετ του ο τραγουδιστής περπατούσε βιαστικός αλλά πάντα ευδιάθετος αφού μας «έσκασε» κι ένα χαμόγελο.

Στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Με το κοστούμι του και το κινητό ανά χείρας ο πάντα γοητευτικός Κώστας Μπακογιάννης προχωρούσε βιαστικός στο δρόμο.

Στο κέντρο της Αθήνας συναντήσαμε επίσης τον Παύλο και τον Νικόλαο. Μπορεί η οικογένεια του Παύλου να κάνει Πάσχα στο Χάμπτονς, μια περιοχή βορειοανατολικά του Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης όπου η οικογένεια της Μαρί Σαντάλ διαθέτει μία πολυτελέστατη έπαυλη δίπλα στη θάλασσα, ωστόσο τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Αθηνά παρέα με τον Νικόλαο.

Στο Golden Hall εντοπίσαμε δυο γοητευτικές κυρίες της Ελληνικής showbiz. Ο λόγος για τη Σάρα Εσκενάζυ και την Έβελυν Καζαντζόγλου. Η Σάρα Εσκενάζη, με look αθλητικό μαγνήτισε τα βλέμματα με την απίθανη σιλουέτα της και την φυσική ομορφιά της ενώ η Έβελυν με το απίθανο σύνολό της. Για τα ψώνια της το πανέμορφο μοντέλο επέλεξε ένα total λευκό casual σύνολο το οποίο συνδύασε με μακριά δερμάτινη καπαρντίνα κι ένα jockey καπέλο.

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος απαθανατίστηκε η Μόνικα Μπελούτσι κατά την άφιξή της στην Ελλάδα. Η Μόνικα Μπελούτσι επισκέπτεται για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τη χώρα μας. Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό γιατί βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός.

Στο YTON ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και σε μια σπάνια εμφάνιση τον Άκη Δείξιμο με τον πατέρα του. Μπαμπάς και γιος απόλαυσαν το πρόγραμμα χαμογελαστοί και με ωραία διάθεση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved