Η βόλτα Μπεκατώρου-Αλεβιζόπουλου με το «Γεράκι», τα ψώνια του Μποτία και τα γενέθλια της Ιωαννίδου
Gossip Cam

Η βόλτα Μπεκατώρου-Αλεβιζόπουλου με το «Γεράκι», τα ψώνια του Μποτία και τα γενέθλια της Ιωαννίδου

Ημέρες ξεκούρασης και απόλαυσης ήταν οι προηγούμενες με φόντο το Πάσχα και οι επώνυμοι δεν σταμάτησαν τις βόλτες τους αλλά και τα ξενύχτια!

Ανάμεσα σε αυτούς η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της και τον συνεργάτη της, ο φρεσκο-μπαμπάς Αλμπέρτο Μποτία και οι δυο καλές φίλες Μαρία Ιωαννίδου και Ζωζώ Σαπουντζάκη!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο και τον συνεργάτη της παρουσιάστριας -με τον οποίο κάνουν πολύ καλή παρέα, Πάνο Δημάκη να απολαμβάνουν τη βόλτα και τις αγορές τους στο κέντρο της Αθήνας. Φυσικά τις εντυπώσεις «έκλεψε» η παρουσιάστρια του Chase, η οποία για μια ακόμη φορά μαγνήτισε τα βλέμματα με το υπέροχο σύνολό της. Μαύρο παντελόνι συνδυασμένο με sneakers κι ένα απίθανο πολύχρωμο πανωφόρι!

Δες τους μαζί στη gallery

Στο κέντρο της Γλυφάδας είδαμε όμως και τον Αλμπέρτο Μποτία στη πρώτη δημόσια έξοδο μετά τον ερχομό του γιου του. Ο διεθνής άσσος του ποδοσφαίρου απαθανατίστηκε σε γνωστό κατάστημα της περιοχής να κάνει τις αγορές του. Αυτή τη φορά ήταν μόνος χωρίς την σύντροφό του, Ελένη Φουρέιρα μιας κι εκείνη έχει αφιερωθεί στον μονάκριβο γιο τους.

Δες τον στη gallery

Μια υπέροχη βραδιά απόλαυσαν η Μαρία Ιωαννίδου με την καλή της φίλη Ζωζώ Σαπουντζάκη με αφορμή τα γενέθλια της πρώτης. Οι δυο σπουδαίες καλλιτέχνιδες βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας με τη Μαρία Ιωαννίδου να σβήνει τα κεράκια στην τούρτα της. Χαμογελαστές και κεφάτες πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και όπως πάντα εντυπωσίασαν με τις απίθανες εμφανίσεις τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved