Αποκλειστικές φωτό - βίντεο: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς για τον Λέοναρντ Κοέν στην Ύδρα
Gossip Cam

Αποκλειστικές φωτό - βίντεο: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς για τον Λέοναρντ Κοέν στην Ύδρα

Ένας μεγάλος έρωτας, μία βαθιά αγάπη, στρέφει τα βλέμματα του κόσμου όλου στην πανέμορφη Ύδρα, εκεί όπου γεννήθηκε, θέριεψε κι έγραψε ιστορία η σχέση λατρείας του διάσημου Καναδού συνθέτη και τραγουδιστή Λέοναρντ Κοέν με τη Νορβηγίδα δημοσιογράφο-συγγραφέα και μοντέλο Μαριάν Ιλέν.

Αυτή η τεράστια σχέση αγάπης θα γίνει τηλεοπτική σειρά, 8 επεισοδίων και θα είναι η πρώτη διεθνής συμπαραγωγή της Tanweer Productions με την Letters from Leonard από την Νορβηγία και την Connect 3 από τον Καναδά.

Τα γυρίσματα στην Ύδρα, εκεί όπου ακόμα δεσπόζει το σπίτι του Λέοναρντ Κοέν, ξεκίνησαν ήδη και το gossip-tv.gr έχει εξασφαλίσει αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά δεν θα προβληθεί μόνο στην Ελλάδα, στη Νορβηγία και στον Καναδά αλλά και στο Βέλγιο, στη Μεγάλη Βρετανία και σε άλλες χώρες με τις οποίες έχει ήδη έρθει σε συμφωνία η διεθνής εταιρεία διανομής Cineflix Rights. Γυρίσματα θα γίνουν επίσης τόσο στον Καναδά όσο και στην Νορβηγία.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει ο κορυφαίος Νορβηγός σκηνοθέτης Οϊσταϊν Κάρλσεν, και η Καναδή Brownen Hughes, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν o Αμερικανός ηθοποιός και μουσικός Alex Wolff, ως Κοέν και η Νορβηγίδα ηθοποιός Thea Sofie Loch Næss ως Μαριάν Ιλέν. Συμμετέχουν επίσης η Αnna Torv κι ο Noah Taylor.

Ήδη ονομαστά διεθνή μέσα, όπως το Variety, έχουν αρχίσει να κάνουν αναφορές στη σειρά. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο νορβηγικό κανάλι NRK το 2024.

gennisi.jpg

Γιατί η Ύδρα ήταν ο σημαντικότερος σταθμός της ζωής του

Στο σπίτι του στην Ύδρα, το οποίο αγόρασε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1960, σε ηλικία 26 ετών, με 1500 δολάρια, έγραψε το μυθιστόρημα «Beautiful Losers» (Θαυμάσιοι αποτυχημένοι, 1966), γνώρισε την παγκόσμια επιτυχία ως συγγραφέας , αλλά και το τραγούδι «Dance me to the end of Love», ενώ για επτά ολόκληρα χρόνια έζησε τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του με την Μάριαν.

«Το σπίτι έχει μια τεράστια βεράντα που κοιτάζει ένα δραματικό βουνό. Τα δωμάτια είναι μεγάλα και δροσερά, με βαθιά παράθυρα σε χοντρούς τοίχους. Υποθέτω ότι πρέπει να είναι πολύ παλιό, πάνω από 200 ετών, και συχνά σκέφτομαι πόσες γενιές ναυτικών έχουν ζήσει εδώ. Χρειάζεται αρκετή δουλειά, αλλά αν ξεκινήσω από τώρα, σε μερικά χρόνια θα είναι ένα μέγαρο.

Ζω σε έναν λόφο και σκέφτομαι πως η ζωή παραμένει η ίδια εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Όλη τη μέρα ακούω τις φωνές των μικροπωλητών που περνούν από κάτω και οι φωνές τους είναι τόσο μουσικές. Σηκώνομαι κάθε μέρα στις επτά και εργάζομαι μέχρι το μεσημέρι. Νωρίς το πρωί είναι πιο δροσερά και άρα καλύτερα, αλλά εξάλλου αγαπάω τη ζέστη, ειδικά όταν σκέφτομαι ότι η θάλασσα του Αιγαίου είναι μόλις δέκα λεπτά από την πόρτα μου», είχε πει σε συνέντευξή του για την επένδυση που είχε κάνει στην χώρα μας.

Εξωτερικά το σπίτι δεν το άλλαξε καθόλου, η κορμοστασιά του δέντρου που υπάρχει στην αυλή, κλέβει τις εντυπώσεις μέχρι και σήμερα ενώ η οδός μπροστά ακριβώς από το οίκημα, έχει πάρει πλέον το όνομά του.

Δείτε σπάνια στιγμιότυπα από τη ζωή του στην Ύδρα, στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved