Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Μαζί στην Κρήτη! Χέρι χέρι σε βραδινή έξοδο στο Ρέθυμνο
Gossip Cam

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Μαζί στην Κρήτη! Χέρι χέρι σε βραδινή έξοδο στο Ρέθυμνο

Από το καλό στο καλύτερο οδεύει η σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση.

Το ζευγάρι -που ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση του αλλά οι φωνογραφίες «μιλούν» από μόνες τους- πριν από τις ημέρες του Πάσχα, έκαναν μια εξόρμηση εκτός πρωτεύουσας και ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη.

aggelopoulos-vamvakousi-(7).jpg

Πιο συγκεκριμένα φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» να περπατούν αγκαζέ σε πεζόδρομο του Ρεθύμνου και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες έδειχναν να απολαμβάνουν χαλαροί και χαρούμενοι τη βόλτα τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Aξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο διάστημα η Δήμητρα ήταν στη Μάνη μαζί με τον Γιώργο οπού πραγματοποιεί γυρίσματα για τη σειρά «Η γη της ελιάς».

Δες τους μαζί στη gallery

Σας θυμίζουμε πως η γνωριμία του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση έγινε μέσω του πνευματικού τους, πατέρα Δημητρίου που λειτουργούσε για καιρό στο ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

NTANOS.jpg

Πώς γνωριστήκατε, ήρθατε κοντά και συνεργάζεστε κιόλας;

Δ.Β.: Γνωριστήκαμε λόγω του κοινού πνευματικού μας, του πατρός Δημητρίου, τον οποίο έδιωξαν από τους Αγίους Ισιδώρους. Πριν, προφανώς ήξερα ποιος ήταν και κάποια πράγματα για αυτόν, αλλά δεν τον γνώριζα προσωπικά.
Γ.Α.: Ακριβώς. Συναντηθήκαμε τυχαία λόγω του κοινού ενδιαφέροντος μας για το συγκεκριμένο άνθρωπο.

Θα μας πείτε πώς διαχειρίζεστε την προβολή που έχει η σχέση σας στα media;

Γ.Α.: Γνωριζόμαστε λίγο καιρό και κάνουμε πράγματα από κοινού. Μας αρέσει η διακριτικότητα, στάση που κρατάμε κι εμείς οι ίδιοι. Προσωπικά, είμαι εντελώς αντίθετος με όλο αυτό που συμβαίνει. Αν, για παράδειγμα, εγώ βρεθώ στο παρκάκι δίπλα από το σπίτι μου με μια κοπέλα και μας βγάλουν φωτογραφία, αυτό από μόνο του, όπως καταλαβαίνεις κι εσύ και οποιοσδήποτε άνθρωπος, δεν μπορεί να έχει βάση. Ωστόσο μπορεί να δώσουν σε αυτήν τη φωτογραφία τίτλους που θα οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Είναι λίγο αστείο και επεμβατικό αυτό.
Δ.Β.: Δεν θεωρώ ότι πρέπει να εκτίθεται η προσωπική ζωή του καθενός. Είναι ρηχό και με στενοχωρεί όταν συμβαίνει. Όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζονται μεταξύ τους έχουν κάποιου είδους σχέση, είτε στενή προσωπική είτε ρομαντική ή φιλική, ακόμα και πλατωνική. Γιατί πρέπει να βάζουμε ταμπέλες;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved