Φεντόρουφ - Λαγούτης: Στην Τήνο μαζί με τα παιδιά του ηθοποιού
Gossip Cam

Φεντόρουφ - Λαγούτης: Στην Τήνο μαζί με τα παιδιά του ηθοποιού

Τον έρωτά τους πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δίχως να κρύβονται ζουν ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ.

Οι δυο ηθοποιοί, οι οποίοι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Παγιδευμένοι» από το πρώτο λεπτό της γνωριμίας τους ένιωσαν ερωτική έλξη κι έτσι η σχέση δεν άργησε να έρθει.

lagoutis-(3).jpg

Το ζευγάρι που πλέον μιλά ανοιχτά για το δεσμό του, λίγες ημέρες μετά το Πάσχα ταξίδεψαν στο νησί της Τήνου και μάλιστα μαζί τους ήταν και οι γιοι του ηθοποιού. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό οι δυο ηθοποιοί συγκατοικούν και όσοι τους γνωρίζουν καλά μιλούν για έναν έρωτα πολύ δυνατό.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν όλοι μαζί τον καφέ τους με τον ηθοποιό να είναι ιδιαίτερα περιποιητικός τόσο με την σύντροφό του όσο και με τα παιδιά του.

Δες τις νέες κοινές φωτογραφίες που ζευγαριού στη gallery

«Έχω αδυναμία στον Πέτρο Λαγούτη. Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά και πολύ αγαπημένοι. Δεν υπάρχει τώρα νόημα να επεκταθούμε σε άλλες λεπτομέρειες αλλά ούτε και να το κρύβουμε. Και με τόσες φωτογραφίες από τις πορείες, που δεν κάναμε τίποτα, απλά ήμασταν στην πορεία, του είπα ότι θα λένε πως “αν τα παιδιά δεν είναι σύντροφοι στη ζωή, είναι στον αγώνα”», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μάρθα ενώ ο Πέτρος έχει αποκαλύψει πως:

1682601600843-737766491-lagoutis-(3).jpg

«Είμαι πολύ καλά. Παιδιά, κοιτάξτε, είμαι πια σε μια ηλικία που πια δεν μπαίνω σε καμία σχέση αν δεν είμαι καλά μέσα σε αυτήν. Δηλαδή δεν έχω λόγο να είμαι σε μια σχέση. Έχω φίλους, έχω παιδιά, έχω πολλή δουλειά. Αν δεν βρισκόταν στη ζωή μου ένας άνθρωπος που, εύχομαι και εγώ αλλά και αυτή φυσικά, να είναι συν στη ζωή μου και χαρά και ομορφιά και θετικότητα δεν μπαίνω σε μια σχέση. Δεν θεωρώ ότι είναι πολύ ιδιαίτερο και πολύ σπέσιαλ το να λες σε έναν άνθρωπο ότι προχωράμε μαζί και να δίνει ο ένας στον άλλο θετική ενέργεια. Δηλαδή, αυτά που ζούσαμε στα 25 μας δεν τα θέλω...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved